用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局蔡繼有學校 2013-2014年蔡繼有小一家長入來傾下計
樓主: 四隻貓
go

2013-2014年蔡繼有小一家長入來傾下計   [複製鏈接]

Facebook開組群好像要大家"friend"左先... 加幾個"friend"做個組群的member才可以成功開啟個group...

For Kowloon side, the bus operator is Forever Giant 永大旅運 (2395- 3660).  The pick up time for the following estates/areas is at/after 8 am:

Beacon Heights, Yau Yat Chuen, Mei Foo and Whampoa Garden         

HK side's bus company is run by Mrs. Cheung ((9051-1493). It operates 2 routes via Hunghom Cross Harbour Tunnel and Eastern Harbour Crossing.

You may give them a call to know more about the routes and costs.  Both operators are helpful.   

wingsze23  FOR Whampoa Garden, may i know the exact pick-up and arrival time and charge pls?
many many THNAKSssss!!!  發表於 13-1-15 18:02

Hi,報到!大家好

回覆:2013-2014年蔡繼有小一家長入來傾下計

报到先,各位多多指教

吾知男仔多定女仔多D呢 ?
點先知道呢 ?
學校吾知有無刻意內定呢 ?

提吓你地除左書包顏色規定係藍色(乜野藍都得),頭飾都有規定架。夏天係可用黑、白、藍;冬天就黑、白、藍之外,仲可以用啡色。因為夏天校服以藍色為主,冬天則以啡色為主。仲有冬天係著啡色皮鞋和白色及膝socks,你地唔好買定黑鞋和灰色socks 呀!

喵媽    發表於 13-1-16 10:50
四隻貓  多謝提醒.  發表於 13-1-16 09:50

回復 Martong 的帖子

Sorry that there is no idea as to the exact time and cost for Whampoa as I only asked the company which estates could make available a pick up time after 8 am.  You may give them a call for the details.

試過原來facebook群組唔留名搞唔到,其他人都見到邊個係入面就唔好喇。

回覆:happylovely 的帖子

hi 留名

回覆:人地既阿媽 的帖子

Thank you!

大家好!nice to meet u!!!!

hello!報到先

醒目開學勳章 王國長老

各位如有興趣可使用親子王國之群組功能,私隱度比 Facebook 更高,需要受到邀請才可加入群組,並不用公開任何個人資料,以防私隱外洩‧

親子王國群組功能

群組
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

我又要報到!之前一直等CKY Offer, 另一offer嘅group都一路唔報到。

Hi....  我都報到先!!好開心收到 offer!!

想問下 CKY 多唔多 donation?  雜費 around 幾多錢?

Hello

引用:想問下+CKY+多唔多+donation?++雜費+around

原帖由 WingBB-222 於 13-01-15 發表
想問下 CKY 多唔多 donation?  雜費 around 幾多錢?
學校或保良局都會有捐款。適隨尊便,無壓力。

四隻貓:以後有甚麼工會領袖選舉,非你莫屬,咁短時間可以聚到咁多人。一個字~~勁!

報到!

回復 kyliema2006 的帖子

應該係家教會,唔係工會。
‹ 上一主題|下一主題