用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 請提供意見, 謝謝!
樓主: Stone媽媽
go

請提供意見, 謝謝! [複製鏈接]

剛剛自悠天地打比我可以in佢互聯既課程, 佢同我講到明如果家長唔會上完堂之後係屋企同佢train up返, 佢都唔建議比佢讀, 因為只係浪費金錢. 其實我都知上完堂之後家長係屋企同佢practice返好重要, 但我要返工, 平時老人家湊, 我都打算老人家同我隔堂同佢上, 之後再同導師講可唔可以拍片返去睇返點練習, 咁老人教唔到, 我都可以睇返學點教.

想問下大家意見, 我應該堂堂都陪佢上定係同老人家隔堂陪佢上好呢?

當然最好自己上,不知你工作情況,機構容許便可,你一定有心學既。

回復 Stone媽媽 的帖子

Their next class will be in Sept day time so even more difficult to attend. See see any chance you two could spare some nights to attend because it is really useful. I have attended many different classes in last year and this one is the most useful. It teach you how to train up your own child at home.

bbqiu  你係咪講緊努力試?  發表於 13-1-18 23:07

回復 chanmuimui 的帖子

Hi bbqiu, yes 努力試
‹ 上一主題|下一主題