用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 見到都好煩!
go

見到都好煩! [複製鏈接]

間間都話111先俾扣,何來甘多111?以面試定生死已經好慘!仲要唔係111表都唔派!係,食得咸魚抵得渴!甘唔通我間間都扣?定係一早死左條心放二線係第二選擇,但扣門時一線見到冇放佢前又唔高興,難道注定扣一間!呢家好似唔係鬥抽獎排位,係鬥扣門chance 排位比賽!

0    0    0    0

引用:間間都話111先俾扣,何來甘多111?以面試定

原帖由 cautionchan 於 13-01-13 發表
間間都話111先俾扣,何來甘多111?以面試定生死已經好慘!仲要唔係111表都唔派!係,食得咸魚抵得渴!甘唔 ...
無錯! 1-1-1 絕對玩死家長!!

其實叩門, 最少都20選1, 機會微乎奇微, 但家長們通常都係不試不死心, 當真正到叩門時刻才知什麼叫絕望。

呢的系top小學爲了省點功夫而諗出來的橋,否則叩門那麼多表格,位得一兩個,志在必得叻的來又有誠意的又何止千名。游戲規則罷了,呻下算了,唔好勞氣,傷身。

回覆:見到都好煩!

所以米煩囉,都唔知為扣而排定為抽獎chance 而排!為扣者,一至六皆熱,為抽者,首熱也!正如樓上講,唔試唔心息!都唔知點排!

引用:所以米煩囉,都唔知為扣而排定為抽獎chance

原帖由 cautionchan 於 13-01-13 發表
所以米煩囉,都唔知為扣而排定為抽獎chance 而排!為扣者,一至六皆熱,為抽者,首熱也!正如樓上講,唔試 ...
其實好睇你是否有信心, 小朋友能否在20選1的叩門遊戲中脫穎而出。

‹ 上一主題|下一主題