用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海壩街官立小學 小學校車
go

小學校車 [複製鏈接]

想問一下依家有小朋友讀緊嘅家長,海霸街官小有提供咩路線的校車?因為我正在想是否從元朗搬往有校車到達的區域,謝。
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

以我所知今年海官已經無校車, 全部都係自己搵保母車.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

係真唔係呀?咁大件事。

醒目開學勳章 王國長老

KRBB 發表於 13-1-12 01:04
係真唔係呀?咁大件事。

Copy from HPSGPS

褓姆車須知

1.為保障學生的安全,請家長和褓姆車司機在學年開始時商討有關細節,例如:接放學生的地點和時間、繳交車費的方法、家長和司機或跟車褓姆的緊急聯絡方法等。
2.接載本校學生的褓姆車並非屬本校管理,如遇上問題或有任何意見及查詢,請自行與有關褓姆車司機或負責人聯絡。

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題