用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 自行交表時可否交埋profile?
go

自行交表時可否交埋profile? [複製鏈接]

0    0    0    0

有做portfolio的,交表時就要一起交埋。簡潔又能突出你想表達的資料就可以。

太煩複只會令人失去讀下去的意欲。所以有學校講明要幾多張紙,一定要跟足學校指示去做。如果學校只容許四張紙時,唯有做一個recap、一個清楚的列表算了。
:verycold: :verycold: :verycold:

真係follow school instruction, 試過真係要即場拆返出來再搞過

htts 發表於 13-1-2 15:18
真係follow school instruction, 試過真係要即場拆返出來再搞過
我自己就有一間收,一間唔肯收,又係要即場拆。好在我只係用一個fastener穿好,即場拆和裝都好快,又絕無痕蹟!
:verycold: :verycold: :verycold:

ohnono 發表於 13-1-2 15:22
我自己就有一間收,一間唔肯收,又係要即場拆。好在我只係用一個fastener穿好,即場拆和裝都好快,又絕無痕 ...

我當時拆釘又用correction fluid, 搞到好痲煩

請問要否寫一封自我介紹信放在一起
‹ 上一主題|下一主題