用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 火炭樂基和大埔安基司邊間好d,有冇人可比意見 ...
go

火炭樂基和大埔安基司邊間好d,有冇人可比意見 [複製鏈接]

大家教學方面邊間深d,?......_英文堂同普通話每天有幾多?.....THANKS
   1    0    0    0

回覆:火炭樂基和大埔安基司邊間好d,有冇人可比意見

火炭樂基出result喇咩?

未呀......我想早d問人比意見.....到時驚要一星期內交留位費.....咁我都可以聽定其他媽咪多d意見.......THANKS

I have the same concern as you.  For me, I must choose HKPS.  It's because I plan to apply primary schools in KLN for my girl, I think HKPS is more competitive.  If you plan to continue to study in Taipo, then Anchors is ok.

Just my point of view.

回復 ivabrother 的帖子

我唔係住大埔........,所以唔會係度讀小学,.......多謝你意見.......

回覆:WhiteDiamond 的帖子

我都有同樣既問題, 因為兩間都收左, 小學我都想揀D直資小學, 同埋係想女女語文好及學術方面豐富, 唔係淨係得聽講英文叻既, 其次就係上小學都唔會讀得好吃力, 應該揀HKPS OR ANCHORS 呢?
‹ 上一主題|下一主題