用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Manhabit offer
樓主: leesiubai
go

Manhabit offer [複製鏈接]

引用:Quote:charlielola+發表於+13-1-11+20:20+M

原帖由 happypapa@2012 於 13-02-08 發表
Manhabit行CKY校長既教育理念,係因為呢間學校係CKY校長個女同新抱開既,佢雖然係行CKY校長既教育理念
, ...
佢個女有三個女,孖女入左女拔,細女在manhabit 讀。新抱有二個女,都讀緊CKY.大個個年年,musical play 都表演,英文是native level.

引用:Quote:原帖由+happypapa@2012+於+13-02-08+

原帖由 lui 於 13-02-08 發表
佢個女有三個女,孖女入左女拔,細女在manhabit 讀。新抱有二個女,都讀緊CKY.大個個年年,musical play 都 ...
佢新抱個女入到CKY係因為佢地係校長個孫,咁其他人係咪可以保證入到CKY呢?同埋佢個女個細女,am係讀SC,pm先係manhabit

引用:Quote:原帖由+lui+於+13-02-08+發表佢個女

原帖由 happypapa@2012 於 13-02-08 發表
佢新抱個女入到CKY係因為佢地係校長個孫,咁其他人係咪可以保證入到CKY呢?同埋佢個女個細女,am係讀SC,pm ...
我沒有說保證入cky,他們亦沒有這樣保証。但我朋友好推薦這幼稚園。申報:我細女是細b,pn waiting.大女cky.

引用:Quote:原帖由+happypapa@2012+於+13-02-08+

原帖由 lui 於 13-02-08 發表
我沒有說保證入cky,他們亦沒有這樣保証。但我朋友好推薦這幼稚園。申報:我細女是細b,pn waiting.大女cky. ...
我識朋友係manhabit讀緊,佢地考慮緊K1轉校,而我既意思係:間學校太新,又唔保證上到CKY,係咁既情況下,如果有其他選擇,我唔會揀呢間學校咁解啫

回覆:Manhabit offer

咁真係奇怪,點解個女個細女要上午SC,下午要番manhabit,咁辛苦既,定係細女只係陪媽咪番工?

leesiubai 發表於 13-2-8 22:13
咁真係奇怪,點解個女個細女要上午SC,下午要番manhabit,咁辛苦既,定係細女只係陪媽咪番工?

...

我估個細囡下晝多數係陪媽咪返工,反正又唔洗交學費,就算要交,都係左手交右手,比著係我,我都寧願比佢返學,好過係屋企比工人湊啦~~
‹ 上一主題|下一主題