用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 官塘靈糧Waiting幾時會call我地有位??
go

官塘靈糧Waiting幾時會call我地有位?? [複製鏈接]

唔知大家知唔知麗港城靈糧幾時會call有waiting offer的媽咪? 我地等得好心急....

0    0    0    0

星期三先註冊, 快既可能下星期, 如果唔係可能過埋十二月吧~

唔該晒你, 真係好想快d知道結果.

我都好心急

醒目開學勳章

回覆:官塘靈糧Waiting幾時會call我地有位??

我都好心急,希望收到電話!

學校話要一月中先會call

原來要等咁耐....真係等到頸都長

我打左電話問學校會幾時call我地d後備生, 佢地話要等到5月先會call我地, 因為4月會要俾學費, 所以要等到5月先會個別致電出黎俾各家長. 唉....又要等等等.....唔知有冇做後備的媽咪收到學校打俾佢地話有位呢?

我都係等緊鉆石山個間靈糧,o岩o岩放出result我便打電話問過,說要今年四月份先call waiting。我估有call都只會放PM offer吧

係呀, 以為可以快D知道結果, 點知要等咁耐....

They called me 2 weeks ago and said my son got a seat (he was on waiting)..so I think some parents like me are getting calls already.

死啦, 已經兩個星期前啦, 怪不得佢地咁樣同我地講啦, 咁即係話我阿果冇行....

無計,我女都無收到call,把心一橫讀啟思, 嘿因只報左依二間

引用:我打左電話問學校會幾時call我地d後備生,+

原帖由 hippotomato 於 13-01-08 發表
我打左電話問學校會幾時call我地d後備生, 佢地話要等到5月先會call我地, 因為4月會要俾學費, 所以要等到5月 ...
我朋友12月2x號已收到call啦!3號前交左留位費

引用:我都係等緊鉆石山個間靈糧,o岩o岩放出resu

原帖由 luckyveronique 於 13-01-08 發表
我都係等緊鉆石山個間靈糧,o岩o岩放出result我便打電話問過,說要今年四月份先call waiting。我估有call都 ...
Diamond hill無pn班架喎

luckyveronique  sorry sorry,I was talking about K1  發表於 13-1-9 22:37
‹ 上一主題|下一主題