用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳豪靚仔d...定林峯chok d ?
樓主: little_woman
go

陳豪靚仔d...定林峯chok d ?   [複製鏈接]

版主 醒目開學勳章

一定要選嗎?  

回覆:sfll 的帖子

選或不選,當然絕對自由。
主要你想要自由戀愛或盲婚啞嫁。
因女孩都想自由戀愛,到達談婚論嫁時,就要選定。否則小的六年,大的十二年了。

醒目開學勳章

引用:回復+little_woman+的帖子 我唔係用家,唔

原帖由 唉瘋 於 12-12-14 發表
回復 little_woman 的帖子

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d ?

唔好意思,我一直以為呢個post 擺錯咗喺度。我見咁hot 睇下啦!完生唔明呀!有人可pm我咩 CH/ LF/吳x 組是代替什麼?

easybring  CH/LF/吳x組 = 陳豪/林fung/吳彥祖  發表於 12-12-20 11:35

醒目開學勳章

睇左第一版, 好好笑

雖然我上左岸,都黎趁下熱鬧。

我以前都鐘意吳彥祖呢個type,所以落左D心機打扮兼投其所好,點知佢真係落答,不過覺得太多有錢女黐埋去,怕自己行頭唔夠D有錢女,忍痛同佢講我唔適合佢。同時我發現咗個新大陸--洪永城,一個又鬼馬又肯博,有潛質有新意雖然佢母語唔係英文,但都係英文浸大。我要求唔高最緊要佢讀寫講中文都無問題。當時未有好多人識欣賞,只係同道中人先會揀,原來佢都like我,咁而家同佢一齊都好開心。希望有好結果啦!

cowboy2007  邊個-洪永城呀?  發表於 12-12-21 18:43

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d

唔知,CH 同LF 要in 幾多round, 幾多人爭一個位,有無waiting?
:;pppp:

引用:唔好意思,我一直以為呢個post+擺錯咗喺度

原帖由 cowboy2007 於 12-12-20 發表
唔好意思,我一直以為呢個post 擺錯咗喺度。我見咁hot 睇下啦!完生唔明呀!有人可pm我咩 CH/ LF/吳x 組是 ...
我唔明代替那三間學校,對唔住我太out

四隻貓  其實無指定邊個=邊間, 純粹苦中作樂.邊個=邊間自己想像就得了.  發表於 12-12-21 14:15

回覆:cowboy2007 的帖子

Don't take serious. Jus

請問討論那間學校吩啊?

睇住你地一時又陳豪, 一時又林峯, 一時又吳彥祖咁, 真係好感觸, 我自問無Amiee咁可愛, 又無霜霜咁惹火, 更無Lisa S的身形, 無論我點樣努力寫信俾佢地, join佢o的fan club party, 甚至去片場搵佢地, 但佢地實在太多fans啦, 根本連眼尾望唔到我, 素有自知之明的我早已打定輸數, 只想安安份份找個穩穩陣陣的歸宿, 早前膽粗粗學人去參加speed dating, 點知去到o個陣, o的高質素男士但求門當戶對, 大多找些月入$25,000或上的做partner, 有o的好彩的, 月入$15,000-20,000都有著落, 可憐一o的月入得$10,000或更低收入的, 就只有坐冷板櫈的份兒.....

情愛永遠要避開我  今天我實在願講和
自己孤單  還要天天唱著情歌......

MCLIAN  如果佢哋咁貪錢, 不要也吧 , 揀阿公欽點的 , 慳番d  發表於 12-12-21 14:14

Wondered why the editor allowed this non-related to topic  小一選校 to keep and stay in this discussion area - Double standard.

It's fun, please continue.

回復 HTLT 的帖子

Yes, use this to spare the time while waiting for result

呢個topic幾related to 小一選校既心情.
~easybring~

cowboy2007 發表於 12-12-20 02:11
唔好意思,我一直以為呢個post 擺錯咗喺度。我見咁hot 睇下啦!完生唔明呀!有人可pm我咩 CH/ LF/吳x 組是 ...

我同你一樣, 啱啱睇到 , 明d唔明d, 你明也pm 我 , thanks!

"MCLIAN:  狗仔隊消息: 要一月第二個星期先知! "

今日都無回信, 我都估係要一月中先知示愛成唔成功.
不過佢肯約我第二次出街傾計我已經好開心.d靚仔真係令人朝思暮想

Siusiumy 發表於 12-12-21 01:40
睇住你地一時又陳豪, 一時又林峯, 一時又吳彥祖咁, 真係好感觸, 我自問無Amiee咁可愛, 又無霜霜咁惹火, 更 ...
速配唔得, 就要等盲婚啞嫁了.

cowboy2007 發表於 12-12-20 22:58
我唔明代替那三間學校,對唔住我太out

其實無指定邊個=邊間, 純粹苦中作樂.邊個=邊間自己想像就得了.
無一定答案的.

引用:Quote:cowboy2007+發表於+12-12-20+22:58+

原帖由 四隻貓 於 12-12-21 發表
其實無指定邊個=邊間, 純粹苦中作樂.邊個=邊間自己想像就得了.
無一定答案的.
哦!自由風自由瘋!咁我又來吹下先
終於等到奇絡理維斯嘅回信,我地第二次相睇後,眼緣唔夠。衰咗Lu

easybring  仔c仔還在, 睇開d.  發表於 12-12-21 14:28
‹ 上一主題|下一主題