用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳豪靚仔d...定林峯chok d ?
樓主: little_woman
go

陳豪靚仔d...定林峯chok d ?   [複製鏈接]

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d ?

回覆:gillgillkwok 的帖子

希望你真的不是這樣啦!要知道"適䶖"結婚既女子多過適婚男子好多!雖則大多數人都有一個"好"歸宿!

係大多數人最後都有一個好歸宿

引用:Quote:原帖由+TMMA+於+12-12-14+發表本帖最

原帖由 easybring 於 12-12-14 發表
劉華呢d神級,唔識勢力人仕,我一定埋唔到身。
我朋友跟過LTW,佢話佢好勤力、要求高,由朝做晚,同佢一齊要有心理準備,會好谷,要歌精舞勁,入得廚房、出得廳堂,出水能跳、入水能游,要長期保持作戰狀態,最好能獲取一d奧運獎項,容易埋身好多!

醒目開學勳章

引用:第一眼當然是林峯,但要對6年會被chok光閃

原帖由 fishmeow 於 12-12-14 發表
第一眼當然是林峯,但要對6年會被chok光閃死。陳豪較隱陣,可能有得結婚(有聯繫中學),還是揀黎耀祥(一條 ...
蓮英以為係一條龍?實在太天真!跟唔上叫你自己走!棄糟糠典範

回覆:cautionchan 的帖子

兩個都超人氣,但唔係我杯茶,劉華同吳彥祖好呀!好期待呀!

引用:Quote:原帖由+fishmeow+於+12-12-14+發表第

原帖由 牛精仔 於 12-12-14 發表
蓮英以為係一條龍?實在太天真!跟唔上叫你自己走!棄糟糠典範
事實

~easybring~

引用:Quote:Charlotte_mom+發表於+12-12-14+12:2

原帖由 ha8mo 於 12-12-14 發表
峰峰背靠祖國
揀LF要唔要讀國民教育科㗎?

引用:哈哈哈哈,太有趣,我都要愉快學習,揀王祖

原帖由 asbb 於 12-12-14 發表
哈哈哈哈,太有趣,我都要愉快學習,揀王祖藍。
但會唔會太新?靠唔靠得住?有冇呈分先?

哎呀,我跟不上你們說的是那位天王呢!

小小媽咪

回覆:easybring 的帖子

未係,人地上山同你住埋一齊,你有二奶唔緊要,都唔好拋棄糟糠呀!好陰公㗎!

Waiting 中.可能等到星期二才有call

引用:我已經有個黎燿祥架啦!不過份人格格衰衰,

原帖由 gillgillkwok 於 12-12-14 發表
我已經有個黎燿祥架啦!不過份人格格衰衰,覺得俾左$660!係都唔肯放番陳豪同林峯出黎!吹咩!:;ppp ...
人地有本事先可以手執CH, 腳踏LF, 未有歸宿既,就應該諗下自己有無努力增值先?

增值?咁未要去DR整整佢?

引用:增值?咁未要去DR整整佢?

原帖由 YIN-MA 於 12-12-14 發表
增值?咁未要去DR整整佢?
呢個topic令我笑咗成日!

我嫁了王祖藍, 但其實心裡一直忘不了劉華.:;pppp::;pppp:

回覆:786 的帖子

有老公便算,有許多港女還等人要,就算有個二線小生話娶你做二㚫、肯定赴湯蹈火即刻嫁。
不過有D明星如肯貼埋大床都會要你。例如住在佐敦,新居裝修期間的靚仔小生,聽說只要肯貼大床都會不經意地收了三四個小三,但這些小三要好努力去整靚自己和其他明門正娶的大婆一起平起平坐。否則就永遠上不了祠堂(起在中學部)

引用:Quote:原帖由+gillgillkwok+於+12-12-14+發

原帖由 步步驚心 於 12-12-14 發表
人地有本事先可以手執CH, 腳踏LF, 未有歸宿既,就應該諗下自己有無努力增值先?

...
真係令我好傷心呀!我好專一架,本來有位訂左婚,可能係我平時不修邊幅,被趕左出街。希望佢最後回心傳意,可憐下我,執番我返屋企。

~easybring~

很多人愛劉華,我也愛,但他不愛我!他要有獨立的女友,能人所不能!有忍耐性!

很多人愛梁x偉,我也愛,但他不愛我!他要多獎要影后!

祖x嫌我太正經,約了一次就冇下文......

林風陳毫叫我做後備女友等下先。情書除了「我很喜歡您」和「我很和你在一起」也想不到寫什麼好。唯望你被人嫌棄的時候,會有一刻想到我。

希望一月婚姻介紹所有好嘢!
不過呢幾個月都睇化咗!到時就算是什麼都要認命!我相信總有一人愛惜我!
‹ 上一主題|下一主題