用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇讀K1 interview preparation class?
go

有冇讀K1 interview preparation class? [複製鏈接]

想問呢D class 有冇用?想統計下因此有offer 係唔係高D?
   0    0    0    0

曾想報, 但最後都無, 因為覺得面試時小朋友的反應、情緒、狀態是上什麼堂都是控制不到, 所以倒不如自己好好跟他學習多些東西, 接觸多些人。有幸, 我有4個offers

I did attend & find it very useful!

醒目開學勳章 貢獻勳章

大仔時,我無諗過報讀,因為佢本身都幾突出,我用咗好多心機買玩具同教佢
但到細仔,真係無時間陪佢教佢嘢,連去面試嘅準備功夫都無做足就去,結果二少粒聲唔出,仲發現佢唔識數數!
老公急call一位私人trainer..上咗一個鐘,真係覺得自己太懶,連d好基本嘅嘢都無用心教,經過幾日特訓,第二場面試有問有答有唱歌有offer

結論:面試班係大人上,上完知道要求再自己教!如果已做好準備,就唔駛上
恐龍家

回覆:有冇讀K1 interview preparation class

我經驗係報的早面試幼稚園,例如金巴倫、York之類,俾三四十蚊預習面試,係最平同有效的方法。 申報:我個仔係8月B,唔大偏细,有返N1同返英文playgroup,無上面試班,而家有4個offer

‹ 上一主題|下一主題