用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 魝魚涌, 好難搵興趣班 for K1 - 3.
go

魝魚涌, 好難搵興趣班 for K1 - 3. [複製鏈接]

我有三個小朋友, 1 age, 3 age & 5 age.
2 個大返全日, 我想佢哋放學 4:30, 再要學 :英文, 普通話, 琴(for 大女), 畫班/體育.
但唔想兩個女同一班上堂, 魝魚涌又唔多選擇, north point 有好多, 但要帶住兩個去搭車, 來來回回又浪費了時間,
回家6, 7 點做home work, 又溫習, 又操琴, 覺得大女好累.

二家姐, K 1, 無 homework, 回家只係溫習小小就可以, 但大家姐K 3, day day 有homework, 放學仲上堂, 唔想佢咁累, 想轉返d堂係屋企附近, 又好難搵.

基本上各樣課程都找到, 但唔知點解, 畫班好似搵唔到, 我要再努力, 一係時間唔得, 好煩.
   0    0    0    0

there are some centres at Kornhill, though not specifically at Quarry Bay

i remember there's a art centre at Kornhill

回覆:魝魚涌, 好難搵興趣班 for K1 - 3.

康怡廣場有喎,我岩岩報左梓峰教育,就係英文班同小司儀班,佢地試完堂好開心,即刻報左,佢地好似都有普通話班

回覆:魝魚涌, 好難搵興趣班 for K1 - 3.

你可以上網搵下~

‹ 上一主題|下一主題