用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 終於收到York PN班回信
樓主: Vlone778
go

終於收到York PN班回信   [複製鏈接]

回覆:終於收到York PN班回信

我30/11 in pn但見好多人都收到信,我呢幾日都成日打開信箱睇,今日又無.....打左去問、今日又寄出一批,希望天日收到啦

redchow1111 發表於 13-1-3 17:28
我30/11 in pn但見好多人都收到信,我呢幾日都成日打開信箱睇,今日又無.....打左去問、今日又寄出一批, ...

我都係呀, 本來唔心急都等到好心急

仲未收到, 有無人同我一樣

回覆:終於收到York PN班回信

簽名被屏蔽

naughtybj 發表於 13-1-1 16:47
所以話姐,pn都不是人人都會收!

去年(我仔仔申請時).PN不收後校方會開一班叫做"HEAD STARTER"既班..

存感恩的心

11月30日 in, 今日收到信了, K1 AM offer (Montessori Bilingual Section), 同期望的一樣, 非常開心, 1月11日前交留位費$996.  下星期一會寄信接納學位. ^_^

引用:11月30日+in,+今日收到信了,+K1+AM+offer+(

原帖由 activerabbit 於 13-01-05 發表
11月30日 in, 今日收到信了, K1 AM offer (Montessori Bilingual Section), 同期望的一樣, 非常開心, 1月11 ...
Same as me!

11月30日 in, 今日收到信了, K1 PM offer (Montessori Bilingual Section), 我想要K1多過PN~~Yeah

不過我想轉上午班, 唔知得唔得架呢??有人知嗎??

請問係咪有分bilingual 和international??兩者有咩分別呢??

‹ 上一主題|下一主題