用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人報左浸信會奧基英文幼稚園!
樓主: bin
go

有無人報左浸信會奧基英文幼稚園!   [複製鏈接]

回覆:sailob 的帖子

我都係8月b,2/11 interview,但報左先知道學校位置好難去,好唔方便!所以未必去見

地址係超級唔方便, 果時同仔IN完係門口, 都唔知點走!. 最後都係打的!!

引用:回復+sailob+的帖子 5月,+其實你會考慮讀

回復 sailob 的帖子

我都係11月2 interview wor~

引用:回復+sailob+的帖子 我都係11月2+intervie

引用:Quote:原帖由+eddie1626+於+13-10-19+發表

原帖由 sailob 於 13-10-19 發表
我因為同迦南撞咗,所以打去改咗時間
你地幾時交表架? 我咩信都無收過既?

引用:Quote:原帖由+eddie1626+於+13-10-19+發表

原帖由 sailob 於 13-10-19 發表
我因為同迦南撞咗,所以打去改咗時間
佢俾您改嗎?

引用:Quote:原帖由+sailob+於+13-10-19+發表我因

上星期六in完,校舍很新,不過有些老師好像沒有heart.

大白豬, 您好. 可否分享INTERVIEW 內容? 謝謝.

引用:回復+kiukiumummum+的帖子 Same+here!++I+

原帖由 Amazingrace 於 13-07-22 發表
回復 kiukiumummum 的帖子

Same here!  I am thinking of alternative travelling means.  $1,600 is ridi ...
Actually it's not unexpectedly high. I live in Olympic station and the school at hung Hom. The school bus charges 2250 a month.

回復 Charliepoodle 的帖子

首先有個school visit, 參觀一下學校環境, 這個安排不錯.

之後幾個小朋友一齊玩玩具, 教師在旁觀察

之後家長帶同小朋友見校長, 看看家長有什麼問題問校長, 亦讓校長看看自己的小朋友.

全程好輕鬆.

回復 大白豬 的帖子

大白豬, 謝謝回覆

K1的小朋友英文學Jolly Phonics,中文同普通話就學牛津大學出版社學習套件,學校三分二時間教英文,三分一就中文同普通話,每星期由學校借一本英文書籍予學生回家閱讀無需寫閲讀報告,現在差不多每曰都有功課要做,但功課量不多,可以輕鬆應付。

回覆:有無人報左浸信會奧基英文幼稚園!

有無人係in 14-15 N? N class幾多小朋友一班?

引用:我都係8月b,2/11+interview,但報左先知道學

原帖由 天使CHUBB 於 13-10-11 發表
我都係8月b,2/11 interview,但報左先知道學校位置好難去,好唔方便!所以未必去見

...
我都係因為地點問題,最後無報到吖!

引用:K1的小朋友英文學Jolly+Phonics,中文同普

原帖由 kaliveve 於 13-11-15 發表
K1的小朋友英文學Jolly Phonics,中文同普通話就學牛津大學出版社學習套件,學校三分二時間教英文,三分一 ...
請問知唔知pn的情況,thx!!!

PN好似係得中文同英文,PN無普通話
‹ 上一主題|下一主題