用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基慧小學 阿妹出年入讀基慧小一
樓主: teresayc
go

阿妹出年入讀基慧小一 [複製鏈接]

回覆:teresayc 的帖子

我細女都有去,好似都幾好玩!

回覆:teresayc 的帖子

其實逼,荃灣多數小學都逼架!基慧仲要中文都幾深,不過,我覺得基慧D老師好nice,同小班教學,照顧小朋友會周全D。

teresayc 發表於 13-2-1 23:35
其實逼,荃灣多數小學都逼架!基慧仲要中文都幾深,不過,我覺得基慧D老師好nice,同小班教學,照顧小朋友會周全D ...

TKS!!! 中文深甘都ok既最緊要係老師nice而且我都鐘意小班。希望我9月揀時能夠入到啦。

回覆:yc_bb 的帖子

Good luck!

兩星期默一次書,中、英分開唔同星期,即一個星期中,一個星期英。今年一年班上學期就中、英文各4次默書。

回覆:阿妹出年入讀基慧小一

想請問放學後有冇會去補習社,因為我要返工,有冇在學校附近的!

醒目開學勳章 王國長老

yclau 發表於 13-3-7 10:22
想請問放學後有冇會去補習社,因為我要返工,有冇在學校附近的!
學校附近有幾間補習社, 有幾間有代接, 你最好去問一問.

質素係點我唔知, 畀唔到評語.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題