用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 培僑,禮賢,啟基,你地點揀,可以俾d意見嗎? ...
go

培僑,禮賢,啟基,你地點揀,可以俾d意見嗎? [複製鏈接]

如題!我地唔知點揀好,有無人可幫下手
   0    0    0    0

引用:如題!我地唔知點揀好,有無人可幫下手

原帖由 MARCUSTERENCE 於 12-11-21 發表
請問啟基是否已收到通知?

未,不過明天2nd in,唔知仲去唔去好,因禮賢同培僑都收左,我只想注冊一間,唔想hold D位,所以先問下姐?

You should go, if can't decide!!

回覆:培僑,禮賢,啟基,你地點揀,可以俾d意見嗎?

雖然我無去報啓基呢間學校,但我相當鍾意佢個校長,因為小女學校畢業禮佢有o黎過,在台上一席 話領我獲益良多,亦覺得佢系一個好有心辦教育o既校長,唔會只看重成績,會睇小朋友各方面o既發展,見咗收咗至再決定,其實培橋同禮賢都系兩種好唔同o既學校,所以交費時要好好想清楚。

你住邊?培僑唔同地點,啟基比較貴,考咗先

我會註冊禮賢, 因為是一所有愛心的學校, 而且在區內學業成績也不錯.

但也要看小孩子的性格. 若較適合活動教學, 一定選培僑了.
‹ 上一主題|下一主題