用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 富榮迦南
樓主: Himchumama
go

富榮迦南 [複製鏈接]

恭喜灑~~富榮迦南有PG嗎?

引用:我已經收到信,上午班,但我個囡返左半年pg

原帖由 wing701 於 12-11-21 發表
恭喜!我仲未收到呀

回覆:富榮迦南

無呀係金巴倫讀pg,不過都經佢地交表

回復 wing701 的帖子

Congratulations!!!!

回復 kc0711 的帖子

没有開playgroup...

收到了,am offer, Nov10大B.

恭喜晒收到offer 既家長。我仲未收到信,希望聽日收到啦!

富榮 am offer,  九龍塘pm offer,  上次2間嘅簡介會比較,好似係富榮上英文&普通話嘅時間仲多過九龍塘,真係唔知邊間好d?!

回覆:wing701 的帖子

我都收到am offer

回覆:ballballlo 的帖子

請問你阿b 幾月架?同埋interview 表現如何呢?

引用:富榮+am+offer,++九龍塘pm+offer,++上次2間

原帖由 cforcash 於 12-11-21 發表
我而家仲等緊富榮。我都係九龍塘pm offer, 想等埋富榮收唔收am, 不過睇來冇offer 多。

回覆:Himchumama 的帖子

我諗地區唔同,收信時間有分別啫,good luck!  
如果富榮有am offer, 你會點選呢?

回覆:Kardeiz_mama 的帖子

我係2月b 女,interview 時老師叫佢做既指令,都做到9成,認到banana, apple & orange ,老師有d surprise, 問我平時點教佢認,識得砌puzzle, color matching 做到, 入牌仔入錢 甖, 就要老師做幾次先跟住做,識推車仔比老師,eyes, nose, mouth都指岩,不過指錯ears, 老師問有冇返開pg, 我答有,佢問係邊返?我答迦南,佢話呢點都幾重要,一定要幫我寫低,走時我拍埋張櫈,囡囡跟住拍,老師話佢都好聽話喎,跟住叫佢goodbye kiss都照做

vincenthocs  犀利!!!  發表於 12-11-22 10:32

引用:我諗地區唔同,收信時間有分別啫,good+luc

thx. 如果真係有am, 我都唔知點揀,各有各好同唔好。咁你打算點?你仲有冇第三個offer?

引用:我係2月b+女,interview+時老師叫佢做既指

原帖由 ballballlo 於 12-11-21 發表
我係6月b,所有指令做晒,除咗冇乜點講野。有拍櫈同goodbye kiss。不過仲未收到信。

引用:富榮+am+offer,++九龍塘pm+offer,++上次2間

富榮 am offer,  九龍塘pm offer,  上次2間嘅簡介會比較,好似係富榮上英文&普通話嘅時間仲多過九龍塘,真 ...
我想問富榮同九龍塘上英文同普通話既時間分別係每星期幾多?
我老公話簡介會冇提及到

回覆:Himchumama 的帖子

我仲有2間offer, 方方同think,  think 好貴不過語言環境可能優勝d,  迦南各方面都平均,九龍塘校社大,名氣好過富榮(話晒九龍塘區) 不過唔保證直上k1,而且太多學生會易病d,富榮好似英文同普通話堂時間多過九龍塘,學費平d,  保證可直上k1, 同埋校社剛裝修,好新好正,真係好難選擇!

引用:我係2月b+女,interview+時老師叫佢做既指

原帖由 ballballlo 於 12-11-21 發表
我係2月b 女,interview 時老師叫佢做既指令,都做到9成,認到banana, apple & orange ,老師有d surprise, ...
我的一月bb,做哂你所講,又識講嘢,老師都讚,以為實得。但冇返迦南playgroup,窩打老道不收。

回覆:webpaupau 的帖子

我B in kln tong果間, 都做曬老師既指令,但佢冇問我返邊間pg, 所以我冇講,結果係waiting list

回覆:ballballlo 的帖子

我c6話如無記錯,英文及普通話係每日各30分鐘

‹ 上一主題|下一主題