用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 YORK每月學費???
樓主: suzbaby
go

YORK每月學費??? [複製鏈接]

回復 suzbaby 的帖子

有機會做同學仔

我仔仔係英普班 PM, 星期一收到信的

york今年這個學費資助都幾擔心, 我也是有明年k1(pn) offer, 我知道今年未加價時主流班學費係$3600, 今年突然話轉咗蒙特梭利所以加價到$8000($8000一個月讀k班, 絕不是人人可以負擔), 跟住就話因為學校有資助所以$4000, 要我哋簽份嘢去申請 (其實一定批) 擔心係萬一明年佢話冇資助咁點算 ? 唉...等於件衫今日原本賣 $100, 明天 突然加價到$200然後寫住特價$120, 如果學校咁樣做以圖令家長們覺得好抵..咁做法就真係好奇怪. 其實直接話出年加價到$4000, 以york來講我覺得好合理架, 但拉高了價錢然後做特價真係怪咗d.

引用:我都係27/10面試,上星期四、五收到取錄信

原帖由 suzbaby 於 12-11-20 發表
我都係27/10面試,上星期四、五收到取錄信。
我17/11面試,今日收到信,雙語班am offer

回覆:Littlerachel 的帖子

回復 jennyzz1010 的帖子

咁知唔知其他校舍係咩班學生用 ?

回覆:shevachevy 的帖子

回覆:suzbaby 的帖子

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題