用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明我(奧運站) VS 香港漢文師範 邊間好?
go

明我(奧運站) VS 香港漢文師範 邊間好? [複製鏈接]

明我(奧運站) VS 香港漢文師範 邊間好?

兩間都收左,請問住油尖旺媽咪會揀邊間?

同埋如果唔讀洗唔洗同學校講返?

thx....
   0    0    0    0

有無媽咪知道啊?

回復 teresa060 的帖子

香港漢文師範你報既半日or全日,如兩間都係半日我會選明我,因為明我課程深點

回復 winny0333 的帖子

K1只有半日啊...但系我想K2比女女讀全日啊,好煩啊...我今日去明我交留位費啦...我想問下留位可以留幾耐啊?thx..

到註冊個日,我今日都會去漢文師範報名,我報全日,但學校無講係半日喁。因為明我收到waiting  letter.我覺得個日interview  學校安排得非常混亂,班房入邊互相干擾,但我仔表現都good luck!!可惜最後我仔都係收到waiting  letter。真係百思不得其解。想隹十拿九穏ge,點知都.......唉!最後都要去漢文師範報名.我想問下你係吾係當日報名當日面試ge.我係今日交form,即時面試。

我果時系因為面試左明我覺得無希望,因為女女表現一般,唔講野..所以第日立刻報多幾間,漢文系即刻面試即刻收啊...我覺得都幾大...我上去參觀過二樓課室...無全日班啊...K1得半日...

回覆:明我(奧運站) VS 香港漢文師範 邊間好?

明我,大chance 上油天

sissysze 發表於 12-11-20 19:17
明我,大chance 上油天
已經有BK媽咪講,油天是津校,根本同你讀邊間無關係,睇你采數.

係啊,我今日去到先知k1係得半日,之前打電話去問講有全日,但我無聽到佢講係k2。我見佢比我am,所以今日都有交留位費。暫時keep隹先,有好ge就放。我都係見佢環境唔錯,而且都有英普上,k2仲有全日。但在課程設計方面覺得不及某校。

你係邊度睇課程?我覺得巨環境ok。地方大。同埋k2有全日。還考慮緊。我未比留位費啊。但係明我已經比左。

我係睇佢既校網,及朋友講此校的課程中睇到,我覺得佢既課程吾究深,驚上小一跟吾上。若你想你既孩子讀得開心點,k2又可返全日既可不防一試

teresa060 發表於 12-11-21 02:03

你係邊度睇課程?我覺得巨環境ok。地方大。同埋k2有全日。還考慮緊。我未比留位費 ...

我個人就仲意明我多D,加上此校並非咩名校。只係感覺上仲 可以,若我心義既學校到時一個offer都無既話,會係一個選擇。讀隹先下年再戰!

其實我都想讀明我...已經留位了...你唔讀明我啊?

我想啊,人地吾收我仔啊,(收到waiting letter)

回覆:teresa060 的帖子

明我am or pm? 交了留位費,而無同學校講放位,會留到開學

回復 scorpy 的帖子

pm...已經留位啦...你呢?

回復 shayrer85 的帖子

我都系pm...你住邊啊?可能一起讀窩..

回覆:明我(奧運站) VS 香港漢文師範 邊間好?

你地小朋友有無讀開N呀?

‹ 上一主題|下一主題