用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣宏福面試結果
go

青衣宏福面試結果 [複製鏈接]

10月13日面試..到依家都仲未收到結果,打去問..佢竟然答信件已開始寄出.叫我留意下星期五.23/11睇睇有無信...我問個老師.唔係一個月內有信咩..已經過晒.!!佢只你答我係呀.太多信.!!
個人覺得..呢間學校已經無誠信啦.!!而且個行政應該有問題..一間學校無誠信同埋行政有問題.其他都唔況好得去邊.而且個人覺得老師無咩愛心.上次交表時候已經有不滿..我趕頭趕命大住個肚岩岩趕到一點鐘去到交表.個老師竟然同我講唔收我張表.叫我聽日黎過.我問佢幾點CUT.佢話一點.我望住佢個鐘只係岩岩一點都唔肯收我張表.只懂話學校定左.!一D人情味都無..!!
..康傑見完之後一星期後已經收到信!!如果一個月搞唔掂就唔好同家長講一個月內會有信啦..!!
搞到我日日等...不過依家就算收.我都唔會考慮佢..!!

以上只係個人意見同不滿想呻下...!!
   0    0    0    0

一時又講人行政差, 冇誠信, 人地執正黎做時又話人地冇人情味, 你都幾double standard.

打去問佢唔肯check!

回覆:青衣宏福面試結果

其實好多幼兒園都係禁,好似唔係好公平comment佢地。而且康傑收生程序好似唔同喎。
我報國際部,已經好清楚寫12月先有結果。好似網頁亦有註明。

回覆:青衣宏福面試結果

上次去IN, 國際部啲老師同admin都好nice,好有禮貌喎。

引用:打去問佢唔肯check!

原帖由 rabbitbaby1 於 12-11-16 發表
打去問佢唔肯check!
咁多報名,電話唔check result 好正常

引用:其實好多幼兒園都係禁,好似唔係好公平comm

原帖由 TeriAnla 於 12-11-16 發表
其實好多幼兒園都係禁,好似唔係好公平comment佢地。而且康傑收生程序好似唔同喎。
我報國際部,已經好清楚 ...
Good to see you here. I apply this school as well

lui 發表於 12-11-16 13:20
咁多報名,電話唔check result 好正常
睇另一個 thread,好似有家長收到信呀?

回覆:TeriAnla 的帖子

我in係本地。話左一個月內通知。但過左成個月了

回覆:ZOZOCHAN 的帖子

咁耐唔覆我都當佢唔收,叠埋心水聽日去啓思交留位費算!本來諗住等埋宏福個結果先.開頭話3星期左右有結果,而家都仲未有!

MuiC 發表於 12-11-16 15:12
咁耐唔覆我都當佢唔收,叠埋心水聽日去啓思交留位費算!本來諗住等埋宏福個結果先.開頭話3星期左右有結果, ...
呢間學校真係冇誠信!
‹ 上一主題|下一主題