用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 對衡道方方好嗎?
go

對衡道方方好嗎? [複製鏈接]

已收到全曰PN OFFER, 但想了解清楚佢地既課程會好深嗎? 是否開心幼稚園?
同邨校比有何分別? 請比一下意見, 謝謝!

0    0    0    0

i would like to know too.

njnd 係全日定半日。國際定local 呀?

回覆:對衡道方方好嗎?

我仔仔10年10月b,剛返左對衡方方兩星期,感覺良好,返左幾日學返到屋企要同我玩排隊,識講左好多英文生字,中文字仲做埋手勢比我睇,仲講埋普通話,阿仔好跟班主任,因我係自己揍接返放學,班主任每日都會同我講今日教左d咩,阿仔初初唔係好識講好多野,返學講多左!都好大進步!

引用:我仔仔10年10月b,剛返左對衡方方兩星期,感

原帖由 janis836 於 12-11-15 發表
Bilingual class?

回覆:janis836 的帖子

janis, 你阿仔系全日班嗎?
全日程序大致系点?
英文同普通話每日幾多分鐘?

引用:janis,+你阿仔系全日班嗎? 全日程序大致系

原帖由 Aprilbaby 於 12-11-15 發表
我阿仔下午班,唔知全日程序,不過我都排緊全日班,有位就轉得!

引用:我仔仔10年10月b,剛返左對衡方方兩星期,感

原帖由 janis836 於 12-11-15 發表
我仔仔10年10月b,剛返左對衡方方兩星期,感覺良好,返左幾日學返到屋企要同我玩排隊,識講左好多英文生字, ...
多謝你既分享!

janis836 發表於 12-11-15 23:40
我仔仔10年10月b,剛返左對衡方方兩星期,感覺良好,返左幾日學返到屋企要同我玩排隊,識講左好多英文生字, ...
Thanks! Do you know the class size?  English taught by Indians?

引用:Quote:janis836+發表於+12-11-15+23:40+我

原帖由 mamath 於 12-11-16 發表
Thanks! Do you know the class size?  English taught by Indians?
每班10幾個

‹ 上一主題|下一主題