用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 屯門區B2 生,有咩選擇?
go

屯門區B2 生,有咩選擇? [複製鏈接]

校風要純樸,有那幾間?請賜教!謝謝!
   0    0    0    0

回覆:屯門區B2 生,有咩選擇?

崇真、永隆、加密x 賓南(音)

引用:崇真、永隆、加密x+賓南(音) +

原帖由 antia 於 12-11-14 發表
崇真、永隆、加密x 賓南(音)
如果論老師好、校長好這揀永隆同加密啦

LLMUMMY  yes  發表於 12-11-14 09:35

我學校同我囡囡講, 迦密是 band 3中. band 2 選擇有呂祥光, 辛亥年, 永隆, 宣道, 祟真,

引用:我學校同我囡囡講,+迦密是+band+3中.+band+

原帖由 wetwetyee 於 12-11-14 發表
我學校同我囡囡講, 迦密是 band 3中. band 2 選擇有呂祥光, 辛亥年, 永隆, 宣道, 祟真,
...
迦密唔系Band two 咩?我有個朋友個仔讀緊,仲話老師各方面都好好,他在小學取了最差果次仲有三個A, 一個C! 最叻就有三個, 一個B , 評他是band one 尾,band 2 頭!我有資料在手,今晚返去看看是什麼banding 先

回覆:屯門區B2 生,有咩選擇?

更正!最叻果次系三個A, 一個B

antia 發表於 12-11-14 18:37
更正!最叻果次系三個A, 一個B
迦密升左level 啦, 佢前年換左個新校長(女), 佢係前迦密柏雨校長, 係市區數一數二名校

迦密調佢過來, 就係要升級, 佢將迦密改變好多, 連平均分都要求高左, 亦都想左好多方法去鼓勵學生 好學

佢暫時未係band 2 頭, 應該係band 2 中, 有朋友係渡做pta, 係話新學長好努力, 佢地做家長都好滿意, 唯一係太嚴,

可能輕鬆慣左, 但對中一生來話係好事

‹ 上一主題|下一主題