用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 MOS THINK有OFFER的請進!!
go

MOS THINK有OFFER的請進!! [複製鏈接]

大家會TAKE THE OFFER 嗎? 交流一下
   5    0    0    0

未決定呀, 得pm

我有am offer,但其實對這間學校不太了解,面試的時後覺得老師很 cool~但是每天返工走去馬鐵站沿途看到每一位think的學生都好似好開心好活潑.

hyde1111 發表於 12-11-13 15:35
我有am offer,但其實對這間學校不太了解,面試的時後覺得老師很 cool~但是每天返工走去馬鐵站沿途看到每一位 ...
Me too....
無心理準備下竟然呢間收~~

PN offer, I will reject:;pppp:

PM offer too, 我都無想過佢會收呢

請問有無人係waiting的呢? 定係全部去in的都收呢?

我Greenfield & Think也收了, 但唔知點揀好
兩間校也不熟識

之前我响另一個post見到MOS THINK 的comments (2012年的) 好差咁, 搞到我十五十六.....話間學校只係重視你有冇交學費....冇愛心咁....

引用:未決定呀,+得pm

原帖由 牛牛B 於 12-11-13 發表
未決定呀, 得pm
幾月出世?

引用:我Greenfield+&+Think也收了,+但唔知點揀好

原帖由 ha.haa 於 12-11-13 發表
我Greenfield & Think也收了, 但唔知點揀好
兩間校也不熟識
gf  有offer梗係gf啦,think 活動教學冇乜功課架

am offer, 如無意外會讀

回復 BCoLick 的帖子

我都覺得Think D人麻麻地 !
剛剛打去問嘢, 個女士接電話, (我希望佢唔係老師啦 !)
態度差, 好冇耐性 ! :;pppp:

我朋友在九龍塘上繄PG, 佢話個外籍老師一聽到小朋友喊就會發脾氣喎 !

回復 hebe2010 的帖子

但係N1GF也是沒功課的 ! 要K1先至開始學揸筆

回覆:hyde1111 的帖子

10-Nov收到信有think 同康傑都係am offer, 心大心細中,去康傑機會大d。

回覆:hyde1111 的帖子

10-Nov收到信有think 同康傑都係am offer, 心大心細中,去康傑機會大d。

回覆:MOS THINK有OFFER的請進!!

我去mos think 之後真係唔鍾意呢間,校舍唔靚都算啦,老師們都冇咩耐性,面試又感覺好求求其,我唔會揀呢間喇

引用:我去mos+think+之後真係唔鍾意呢間,校舍唔

原帖由 AJH 於 12-11-13 發表
我去mos think 之後真係唔鍾意呢間,校舍唔靚都算啦,老師們都冇咩耐性,面試又感覺好求求其,我唔會揀呢間 ...
校設最靚的應該是合一堂。看完自己都好想返學@@但是應該沒think那麼重英文。而且很難入~

引用:Quote:原帖由+ha.haa+於+12-11-13+發表我Gr

原帖由 hebe2010 於 12-11-13 發表
gf  有offer梗係gf啦,think 活動教學冇乜功課架

回覆:MOS THINK有OFFER的請進!!

I have pm offer, actually I applied pm class, but I don't really like the school, still thinking.
I prefer boxhill more, as it's just 5 minutes walking from mr place

‹ 上一主題|下一主題