用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇媽媽可以解答下
go

有冇媽媽可以解答下 [複製鏈接]

我囡11年8月尾細b,叫做可以參與下依個interview 嘅game,但表現點都係唔及大b,報咗10間,都係九龍塘,in咗5間,2 waiting ,其他未知,自覺機會渺茫。其實,升小學我唔擔心,因為我係old girl 同埋信教,基本上25分入返我間小學絕對冇問題,咁我仲應唔應該咁緊張,想佢讀九龍塘幼稚園?不過,我真係日日check 住mailbox , Internet ...好想有奇蹟出現,有學校收我個囡

0    0    0    0

回覆:有冇媽媽可以解答下

我都留意你在其他post的留言,確實看你很擔心,我都係一個好緊張的人,但我對BB都不敢太demanding, 怕她感到壓力!做媽媽的,我們盡力就可以了!讀邊間學校,都好睇緣份'

引用:我都留意你在其他post的留言,確實看你很擔

原帖由 harriet121 於 12-11-12 發表
我都留意你在其他post的留言,確實看你很擔心,我都係一個好緊張的人,但我對BB都不敢太demanding, 怕她感 ...
多謝您~我盡量試下放鬆d,或者真有奇蹟出現~

回覆:有冇媽媽可以解答下

引用:既然你有25分,唔一定要入超級名幼稚園。只

原帖由 scotia.nova 於 12-11-12 發表
既然你有25分,唔一定要入超級名幼稚園。只要入間課程幫到小朋友涵接到間小學便可。如家附近都可以

...
Thx for ur reply~~ I should relax myself ...

‹ 上一主題|下一主題