用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 麗港城THINK 收到信了!
樓主: petitega
go

麗港城THINK 收到信了! [複製鏈接]

回覆:麗港城THINK 收到信了!

知唔知am 收幾多人?

引用:Am+offer. +

原帖由 webpaupau 於 12-11-12 發表
Am offer.
請問你小朋友識講野未? Interview 表現如何? Thanks.

請問有無媽媽報左未收到信?係咪WAITING會遲D先收?

回復 oken 的帖子

我今日打去問,佢話今天&明天會收!Good luck!

tuelovefei 發表於 12-11-12 20:24
回復 oken 的帖子

我今日打去問,佢話今天&明天會收!Good luck!
THANKS, 祝你小朋友都考到心儀學校!!

I only got waiting. 頭先見另一topic 話pn 無英文讀,係咪真?

我都係得waiting ja !

PM Offer!!! 知道結果之後開心到系咁攬住亞仔錫

cloudwingwing 的帖子

pn都有英文堂,每日20分鐘。老師有愛心,好好的幼稚園。比起迦南好。creative d.迦南係傳統好多。

PM offer, Jan Big B.
But prefer AM school, don't know how to arrange PM schedule......

Discuss with C6, will wait for Cannan and decide later.
Wish Cannan will not defer their result announcement schedule.

唔好意思,請問pm class 通常係咪1:00-4:30左右呢

好開心,AM offer

引用:Quote:原帖由+webpaupau+於+12-11-12+發表A

原帖由 cloudwingwing 於 12-11-12 發表
請問你小朋友識講野未? Interview 表現如何? Thanks.
一月bb,識講嘢,全部回答到和做到,又拜拜飛吻推椅。不用爸爸提

想請問一下有am offer既小朋友既媽媽,你地交form嗰日係唔係好早去排隊?因為之前c6打電話問過學校,話早交form會有am class優先取錄!我想八卦地証實一下^o^

引用:Quote:原帖由+cloudwingwing+於+12-11-12+

原帖由 webpaupau 於 12-11-12 發表
一月bb,識講嘢,全部回答到和做到,又拜拜飛吻推椅。不用爸爸提
Thanks for your reply. 我記得呢度有媽媽講過 Think prefer 收識講野的小朋友。面試當日老師有問我小朋友識唔識講野,我小朋友未識,之後老師開始有些不耐煩咁去同我小朋友玩,枱上另一個玩具都無玩,老師眼神有時望左去第二度,有些分心,所以面試後我都估未必有offer.

very happy...pm offer! now wait for Cannan's reply!

回覆:cloudwingwing 的帖子

我个係7月b.當日老師都有問佢識講野未。咁我个b真係唔識,只好照直講!而老師係由interview开始就冇表情,当日in都有d唔开心,心諗,冇愛心。不過依家收到offer就开心番我並非晒ar,分享咋!

我岩岩睇張書單有英文, 普通話SONG BOOK/CDx2, 中文認字BOOK&ARTS.
即是話普通話都有歌仔唱下....GOOD AR...

回覆:cloudwingwing 的帖子

都唔係呀,我個仔唔識講野,不過做晒所有指令,老師話佢座得定叫佢拜拜即刻做都几好(in得最好得E間,其他走黎走去),佢係7月B有AM Offer,我老公係十點几排隊交表的

waiting list 我諗囡囡應無pn讀
‹ 上一主題|下一主題