用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 心情持續沉重,一日收唔到信,一日都冇覺好瞓 ...
樓主: iamiris
go

心情持續沉重,一日收唔到信,一日都冇覺好瞓 [複製鏈接]

引用:我最初in完啟思時都好緊張的。個仔做得好好

原帖由 peggylau923 於 12-11-11 發表
我最初in完啟思時都好緊張的。個仔做得好好諗住收緊而且又係大仔。但點知最後係waiting。果克真係好down。 ...
我都唔知啟思點揀,我有個朋友個b大我果個成月,但仲未識行,全程無反應,最後又收咗佢 不過我唔緊張,因為我去完學校都唔會讀,覺得唔太適合我個b。我報咗5間,1間waiting,1間一定唔收我地細b,但我又唔係好擔心,可能讀開pg果間都應該會收啦!但如果最後真係無,咪讀pg囉,無pn都可以安排好好,唔好咁擔心啦各位靚媽

引用:Quote:原帖由+peggylau923+於+12-11-11+發

原帖由 ^GGmami^ 於 12-11-12 發表
我都唔知啟思點揀,我有個朋友個b大我果個成月,但仲未識行,全程無反應,最後又收咗佢 不過我唔 ...
如果今年有人收佢最好,咁我下年就唔洗再受interview 之苦…

我IN左四間, 又係細b, 全部未有結果, 等到頸長, 有無offer都好, 得個知字ma...

未有任何信, 因為太多k 收返自己PN
好少位
冇PN的K 又好勁, 唔輪到細B

回覆:ddung_baby 的帖子

收到民生n班的reject 信了

回復 iamiris 的帖子

n 班長 reject 信?北角民生?

我only send the application form, they never ask me for interview, only charge me for $30....

my baby is 2011 AUG BB

引用:回復+iamiris+的帖子 n+班長+reject+信?北

原帖由 ckelsie 於 12-11-12 發表
回復 iamiris 的帖子

n 班長 reject 信?北角民生?
見完都失望,真係好细,同埋要我比多30蚊,我話一月張票已經过左數好耐啦!佢即刻扮冇野叫我埋去等

Mowchingching 發表於 12-11-11 22:47
等緊think,我見有媽媽收到了但我還未有!
我都等緊,日日返去都開信箱,尋日都開,看更話"星期日無派信架喎!"..... >.<

我今日打去問,佢話有d仲整緊陸續寄緊,順便 check 埋我B 有 offer 了,呵呵!但佢話要等收信作實..... 希望佢無 check 錯啦!
‹ 上一主題|下一主題