用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

... [複製鏈接]

……

Vana  btw, 係$20 total 4個連郵票先真呀 ^^  發表於 12-11-10 17:46
Vana  樓主, 你呢到話見到寫住$20/個, 但下面又話問個人係咁講...究竟你係見到定聽到?  發表於 12-11-10 17:45
   2    0    0    0

回覆:Chocolatefree 的帖子

我都覺得好差,仲有交表有一級暗斜,我囡囡跌一跌,個阿姐都冇話幫手扶下呀

引用:我都覺得好差,仲有交表有一級暗斜,我囡囡

原帖由 Doris_Ray 於 12-11-10 發表
我都覺得好差,仲有交表有一級暗斜,我囡囡跌一跌,個阿姐都冇話幫手扶下呀

...
好過份, 我有downliad 表, 但見佢張sample 已經覺得過份, 好彩冇最後冇報。
仲有上之次見 KV,  老師都有問有冇家長唔記得帶信封, 冇既即場提供, 都冇收錢。

引用:Quote:原帖由+Doris_Ray+於+12-11-10+發表

原帖由 kennistong 於 12-11-10 發表
好過份, 我有downliad 表, 但見佢張sample 已經覺得過份, 好彩冇最後冇報。
仲有上之次見 KV,  老師都 ...
可能樂基expect 收親d 家長非富則貴啩?!佢要交4個信封(size 要比正常大少少...23cmx15cm....對不起其實我已經覺得有d玩嘢ge 感覺)......4個咪要$80 ??

回覆:樂基(九龍塘)信封每個$20!?

民生上次係$2個!我覚得好合理$1.4 + $0.6 信封!

引用:Quote:原帖由+Doris_Ray+於+12-11-10+發表

原帖由 kennistong 於 12-11-10 發表
仲有上之次見 KV,  老師都 ...
KV 真係好好!雖然知KV 收囡囡機會好渺茫.....但in 咗咁多間最有耐性同愛心係KV 了!

引用:民生上次係$2個!我覚得好合理$1.4+++$0.6+

原帖由 LWL1212 於 12-11-10 發表
民生上次係$2個!我覚得好合理$1.4 + $0.6 信封!
Agree!  $5 其實都ok!  每個$20 就真係......

回覆:null

咁辛苦建立嘅校譽,學校點解要喺D 骨節眼度自我消毀

Hkd 20 四個不是hkd 20 一個呀

引用:Hkd+20+四個不是hkd+20+一個呀

原帖由 berniceyuen 於 12-11-10 發表
Hkd 20 四個不是hkd 20 一個呀
但我問收form ge 人她說每個ge?!

呢間野自舊年in完N班已經决定今年不會再報。係BK甚少家長報喜能考入,得果咁少位我估内部認購都唔夠分,所以今年唔再報

我要多謝呢間學校,好老實咁將佢地既target show on the sample application form, 睇完唔適合就唔報、省自己時間精又省學校行政,其實佢地既收費,收大家$30報費係蝕本架。

引用:我要多謝呢間學校,好老實咁將佢地既target

原帖由 elysion 於 12-11-10 發表
我要多謝呢間學校,好老實咁將佢地既target show on the sample application form, 睇完唔適合就唔報、省自 ...

睇黎駿景園個間好好多。

Yes as shown on sample form, the father is CEO, mom is housewife, education are PHD, live in kln tong 獨立屋估計要過億果隻。感覺好勢利好差,叫人冇咁上下都唔好諗住高攀!

我之前報n時已覺呢間野不知所謂。可能我唔係佢地target customer, 佢地亦覺得無必要招呼我地囉;個感覺真係差得不能形容。

可能佢地今年都費事招呼啲閒雜人,所以今年張sample application form的內容都比較非一般

我並不是住九龍塘,但我屋苑是有小朋友讀此校。我反而係覺得你唔識人係唔駛報呢間學校。

我都有相同經驗,上年in N 班感覺唔好,今年K1唔攪!

咁其實呢間學校有咩好﹖易入名小學﹖

‹ 上一主題|下一主題