用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 崇真主流家YORK國際班好?
go

崇真主流家YORK國際班好? [複製鏈接]

我個女有祟真主流同YORK國際班收咗,如果唔計價錢,邊間好啲呢?

1    0    0    0

回覆:崇真主流家YORK國際班好?

崇真好似有heart d..

如果呢兩間,我會揀祟真。一條龍,冇咁商業化。

我都有同一問題,我囝囝讀緊York international 而家有崇真英普下午offer 點好?囝囝讀York 好好呀。係就係商業化。不過囝囝明顯英文有進步,我在家只用廣東話。
而家唔知點好。

祟真有外籍和地道普通話加學券,好抵讀。york int'l 都一樣但冇學券貴幾千,出名D,在九龍塘high D! 如有$沒有所謂。幾千出去可學好多興趣班喇!

我女女都在York pn讀得好好,明年崇真國際班收了所以唔知點簡,其實個人是喜歡tt,但tt有學券會否課程淺,功課小,升小學難追,好希望Tt k家長可以解答幇小朋友決定前程,好緊張

露比仔 發表於 13-2-2 00:18
我女女都在York pn讀得好好,明年崇真國際班收了所以唔知點簡,其實個人是喜歡tt,但tt有學券會否課程淺,功 ...

我仔仔同你一樣呀. 不過我唔讀YORK 呀. 你囡囡讀邊AM OR PM Class? My son Am

引用:我都有同一問題,我囝囝讀緊York+internati

原帖由 ce366 於 12-11-24 發表
我都有同一問題,我囝囝讀緊York international 而家有崇真英普下午offer 點好?囝囝讀York 好好呀。係就係 ...
我女女是讀pnc的

露比仔 發表於 13-2-15 00:47
我女女是讀pnc的

my son is pna r...nice to meet you here!
‹ 上一主題|下一主題