用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有家長看過這本書嗎?有參考性嗎?
go

有家長看過這本書嗎?有參考性嗎?

如題。

無向各校索取資料即編製 學校排名指南被指唔準

http://www.edu-kingdom.com/forum ... ead&tid=2386565

回復 LML 的帖子

呢度可以Preview 一吓...
http://www.hkpep.com/index.php?main_page=page_2&curkey=zhongxue

vincher    發表於 12-11-9 00:53

無, 絕對無參考價值, 我老闆知道我大仔今年揀中學送左一本比我, 睇完覺得有點...
愛是永恒!但願我兩個寶貝仔健康快樂,做個開心快樂人!

其他區唔知派位如何, 但北區無可能上水官立/粉嶺官立會排名前過廖萬石堂及陳朱素華...

vincher  不負責任,以此選校,瓜得  發表於 12-11-9 00:55
kittylam  簡直害死人啊!!!!  發表於 12-11-8 15:04

笑料而巳,

可惜 khmama 沒有更新 2012中學排名

家長真的失方向  ....

競爭力排名 what's that????  太多水份, 其他9吴答8 嘢 胡亂溝野...

扮客觀 實是外行堆砌.. 不理用家要求, 強加無聊資料 混雜成文...語不驚人誓不休吧了!

校舍清潔 午餐選擇也加進去吧!

在香港讀書, 不只是學生, 父母都是在苦海浮沉 為何落井還要下石

君子愛財 取之有道....等天收啦

回覆:yinyin0609 的帖子

原來五月以有這本書,今天在書局見到一堆以為新書添。

LML 發表於 12-11-8 22:41
原來五月以有這本書,今天在書局見到一堆以為新書添。
新書!唔會係加印第二版掛。
:verycold: :verycold: :verycold:

回覆:ohnono 的帖子

我老闆都係昨日話大x書局見到一堆堆以為新書岩我用,所以送比我,絕對唔值百五!

回覆:有家長看過這本書嗎?有參考性嗎?

無用:;pppp:·