用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀? ...
go

大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀? [複製鏈接]

可以分享一下嗎?唔知點解個老師冇乜問我野,只是看住份表問返我份表問題,都唔知佢收生定意,又冇問我點解選佢學校,又冇問對小朋友期望,咩都冇問只係話阿哥係咪讀呢間,我話唔係就冇出聲,之後就話走得,根本冇比機會我講下小朋友>

0    0    0    0

回覆:大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀

我10點15分in,佢又問你點解選呢間學校?

引用:都係問下表格上邊既野~阿囡自己去玩~我見有

原帖由 manyserene 於 12-11-03 發表
都係問下表格上邊既野~

阿囡自己去玩~我見有位老師同我個囡傾計,
我同你一樣,有位老師同囡囡玩又比野佢叫佢講多謝,我囡都冇so佢,但走時有自己拉凳仔,但見我老師就好求其,一聽到哥哥唔係係到讀就冇咩問,之後就話已面試完可離開,我唸凍個水,2000人申請收2xx學位,冇望了:

引用:回復+CRYSTAL53+的帖子 老师都有问我点解

原帖由 lokyanmm 於 12-11-03 發表
回復 CRYSTAL53 的帖子

老师都有问我点解报她们学校,各个老师问的问题都捂一样 ...
佢張foam未有一攔寫平時同小朋友玩咩既?我寫唱abc song同溫習學校派發既書本,佢就問讀邊間幼稚園,我話好時光,然後問我咩班,我話國際全日班,佢哦完又冇野講,係到睇表

引用:我都係咁呀+我囡係超細囡+今早in1100+老師

原帖由 10T12D 於 12-11-03 發表
我都係咁呀 我囡係超細囡 今早in1100 老師見到份問卷剩係問我有冇報其他N班 & playgroup玩 之後就話in完 都 ...
我小朋友係中b 5月囡囡

回覆:大家今日面完試對自已小朋友表現如何呀

你地仲報左邊間呀?如果聖心唔收,你地會考慮邊闚呀?我仲報左孫方中,呢間好似都係一間唔錯既學校,普英教學!有冇家長都報左呀?

manyserene  我有報呀, 你30號幾點面試呀~~?  發表於 12-11-6 14:58

引用:回復+CRYSTAL53+的帖子 CRYSTAL53,+哥哥讀

原帖由 mamapapa1013 於 12-11-05 發表
回復 CRYSTAL53 的帖子

CRYSTAL53, 哥哥讀邊間學校丫?  會唔會老師怕你跟哥哥嗰間讀而唔讀聖心呢?? 因為正 ...
哥哥8歲讀小學喇,佢問哥哥係咪讀呢間,我話唔係,佢就繼續睇份表
孫方中係遠就遠啲,但區內來說算不錯選擇,如聖心唔收,呢間係我弟2志願,不過他要10號先有結果,我in了救世軍24號會有結果,最遲5號要注冊,如果真的收了都唔知等唔等孫方中好

szetoszeto  同你一樣!1,聖心2,孫方中..佢係同區少有的英普  發表於 12-11-9 16:43
‹ 上一主題|下一主題