用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳-東華三院華都獅子會.
樓主: aloha_yan
go

將軍澳-東華三院華都獅子會. [複製鏈接]

我有華都獅子會 am & 樂道 am 位, 二選一, 請各位俾d意見?   十五十六, 點算好?

聽日deadline, 有冇人可以幫下我?

你個人鐘意邊間先?

No preference ar.........  >_<

我大囝讀華都獅子會, 2012/2013每天都有NET 20 - 30分鐘
每天有早會, 我個人整體覺得OK. 最喜歡學校環境. 不過學校很多假期及補假,
這點是我覺得最唔好.

樂道 - 有朋友讀K3全日. 不過她於小朋友讀K1時, 說此校一般, 不過唔想小朋友成日轉校 (N班時, 同我大囝同一間幼兒園, K1她的小朋友讀 樂道, 但我的小朋友讀華都獅子會)

多謝你的意見.  我上網search, 見以前樂道口碑好好, 但近年冇咩人再提佢, 而今年open day好冷清, interview都唔算多人, 幾易入, 唔知係咪近年差左呢?

C9Fa 發表於 12-11-20 10:49
多謝你的意見.  我上網search, 見以前樂道口碑好好, 但近年冇咩人再提佢, 而今年open day好冷清, interview ...

我女兒都有去IN樂道, 我個日好多人去IN呀, 我報全日, 但比左上午我, 放棄了. 因為我想要全日

PandaVV 發表於 12-11-19 23:01
我大囝讀華都獅子會, 2012/2013每天都有NET 20 - 30分鐘
每天有早會, 我個人整體覺得OK. 最喜歡學校環境.  ...

下...好多假期同補假? 我報左東華三院力勤, 唔知會唔會一樣呢.

回覆:aloha_yan 的帖子

我唔肯定是否一樣,你可以打電話給學校間下?

回覆:PandaVV 的帖子

又一個星期了! 點解還未有結果呀?

‹ 上一主題|下一主題