用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語世界-刷卡機 (語言學習機)
go

迪士尼美語世界-刷卡機 (語言學習機) [複製鏈接]

我已經唔係會員,但部機就壞左. 有冇途徑/方法整番?
   3    0    0    0

我打去寰宇家庭office問. 要$800 維修費 (不包換零件).  嘩! 好貴啊!:cry:

有冇人知重有邊處可幫到我? 唔該哂.:loveliness:

回復 lee.joyce 的帖子

因為我唔係會員, 要收$800.  如果係會員, 應該係免費.  

所以我想知有冇其他地方可以維修? 因為市面上應該冇得買呢部語言學習機.

回覆:迪士尼美語世界-刷卡機 (語言學習機)

我知道有部機叫 popupenglish, 原理是一樣的, 仲可以學英文,普通話,日文。價錢平好多, 有興趣可睇睇

引用:回復+lee.joyce+的帖子 因為我唔係會員,+

原帖由 CPLau129 於 13-01-22 發表
回復 lee.joyce 的帖子

因為我唔係會員, 要收$800.  如果係會員, 應該係免費.  
你個部係數碼機?

回復 caramelpudding 的帖子

唔係.  我2001年買.  乜而家係數碼?

CPLau129 發表於 13-2-18 19:32

唔係.  我2001年買.  乜而家係數碼?
宜家嗰啲係行barcode,你有冇同world family提及?台灣嗰邊話舊款(磁帶)冇得修理
另外,磁帶讀卡機原理類似錄音機,
識整錄音機嘅有機會識整
台灣嗰邊就係出邊有師父識修理舊款讀卡機

嘩, 乜而家咁犀利架.  我部係磁帶讀卡機. 我都有諗過揾修理收音機師父幫手,但而家好少....不過都好多謝你的資訊.
‹ 上一主題|下一主題