用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田廣林浸信會呂郭碧鳳好嗎?
go

沙田廣林浸信會呂郭碧鳳好嗎? [複製鏈接]

如果收讀下午班,交唔交註冊費?
   1    0    0    0

回覆:沙田廣林浸信會呂郭碧鳳好嗎?

我個係細b,竟然都有offer,好奇想知其實係咪所有b都會有offer 架?

JoyceNgYY 發表於 12-10-25 20:15
我個係細b,竟然都有offer,好奇想知其實係咪所有b都會有offer 架?

...
我個都係細b,都有offer, 下午班

早知我都報黎後備啦 !!

JoyceNgYY 發表於 12-10-25 20:15

...
請問是幾月B? 我去報名佢話唔收, 明明我之前打過去問可以報的, 等我白行一趟, 重要係特登去的 ><

收左我囡囡n下午班我囡囡還是超大女,竟然上午入吾到, 有點失望, 我交了留位費,好似今年好多家長選這間

引用:Quote:JoyceNgYY+發表於+12-10-25+20:15+我

原帖由 poepoe 於 12-10-28 發表
請問是幾月B? 我去報名佢話唔收, 明明我之前打過去問可以報的, 等我白行一趟, 重要係特登去的 > ...
我的是2011年9月b, 另外我朋友個10月b都收咗,我們是10月3日一早親身去報的,冇問題喎,仲即刻比埋interview slip我地10月21日in。

JoyceNgYY 發表於 12-10-29 09:17
我的是2011年9月b, 另外我朋友個10月b都收咗,我們是10月3日一早親身去報的,冇問題喎,仲即刻比埋intervie ...

咁架, 我果個都係10月b, 我都係親身去, 因為要番工唔得閒, 所以10月中先去交, 咁就miss左, 激死人喇

引用:收左我囡囡n下午班我囡囡還是超大女,竟然上

原帖由 suki18 於 12-10-29 發表
收左我囡囡n下午班我囡囡還是超大女,竟然上午入吾到, 有點失望, 我交了留位費,好似今年好多家長選 ...
我地好早交表,但係都係得pm offer,我問過佢地係睇表現去分上下午班。

引用:早知我都報黎後備啦+!!

原帖由 sysy474 於 12-10-28 發表
早知我都報黎後備啦 !!
唔緊要啦,我見您其他post您都應該報咗好幾間,總有學校收既!加油!

引用:Quote:原帖由+suki18+於+12-10-29+發表收左

原帖由 JoyceNgYY 於 12-10-29 發表
我地好早交表,但係都係得pm offer,我問過佢地係睇表現去分上下午班。

...
咁N全日班呢?

回覆:沙田廣林浸信會呂郭碧鳳好嗎

呂郭碧鳳都收左個女都係Pm Offer!我interview覺得呢間學校d老師好有愛心同耐性

回覆:JoyceNgYY 的帖子

我interview老師叫女女玩玩具煮菜,我個女照做,叫佢比媽媽食,佢有做,還請老師食,佢話睇表現分上下午,我吾信囉!我個女還同佢講bye bye呀! 我個女超大b係2010年11月見n班,我對個d BB來的。

回覆:helenchanz 的帖子

full左啦!現在連表也吾收啦!

回覆:littlejj1104 的帖子

我就是聽好多人講,佢老師好,所以又近,讀下睇下個女開吾開心,返去玩,好過系屋企,群體生活緊要

回覆:沙田廣林浸信會呂郭碧鳳好嗎

我都有朋友話呢間好好所以我都会俾左留位費先!

回覆:沙田廣林浸信會呂郭碧鳳好嗎?

提提大家,今日last day交留位費喇!

‹ 上一主題|下一主題