用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明慧對聖安娜...撞了時間...HELP
go

明慧對聖安娜...撞了時間...HELP

各位..有無人分享下..大家對呢兩間學校既COMMENT 呀...因小兒INTERVIEW 時間撞了...只可能CHOICE 一間INTERVIEW...大家比D 意見!!!!

十萬個THXTHXTHX!!!!

你試下打去ST ANNA 問可唔可以早一小時去, 去年我報名早到半小時, 都比提早IN 架! (之後飛的士去第二間)

今年唔比改時間呀...我打了去問..2間都唔比...唉

引用:各位..有無人分享下..大家對呢兩間學校既CO

原帖由 blue918 於 12-10-25 發表
各位..有無人分享下..大家對呢兩間學校既COMMENT 呀...因小兒INTERVIEW 時間撞了...只可能CHOICE 一間INTER ...
About MW: my friend is teaching in this sch, it is not good, toys given to the children a broken, some chinese teachers have no heart to teach children , always push them. they ignore those who dont continue to study there for K1 too.

Here is the Comments. 人有不同意見!不喜物插

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

仲有無多d媽媽比d意見關於呢兩間學校呀,謝謝

回覆:blue918 的帖子

聽聞st anna PN班校車要有大人陪同,呢樣要考慮清楚!

回覆:明慧對聖安娜...撞了時間...HELP

對!去年報名st Anna PN 班, 如幼兒需要搭校車,要有一位大人陪,校車PN 班不用付錢(只限部分東區線)。今年報不知有否改變!