用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Rass Language iPen
go

Rass Language iPen [複製鏈接]

請問有冇媽咪用過呢套教材?可以分享有咩評價嗎?

1    0    0    0

回覆:Rass Language iPen

I'm interested in the ipen, do you know how much is it?

回覆:Rass Language iPen

我見團購話五拆賣$998唔知抵唔抵呢?因我在書店未見過有呢set賣!

1. iPEN 4GB Micro SD 全新充電版 (2 rechargeable battery & usb cable)
2. Bon Bon abc Set (3 Books + 1VCD+1CD) (設有英文及國語雙語點讀)
The Alphabet Games Aa-Gg
The Alphabet Games Hn-Oo
The Alphabet Games Pp-Zz
* 隨機贈品英文圖書2本

回覆:muffincake 的帖子

我都係見到呢個團購優惠,所以嚟問下用家意見,希望可以增加女兒學習嘅興趣,又可以喺我返咗工嗰陣,用支筆學下讀音,而且價錢較坊間一啲品牌便一大截,但係似乎冇乜用家。

回覆:yam0307 的帖子

我覺得個原價錢標高左,果套Bon Bon只賣百幾蚊,連埋iPen原價點會二千蚊。因門巿冇呢套賣,很難格價。我諗,買套phonics kids連iPen後再買本Bon Bon作附加教材是否仲合理呢。

Phonics Kids 有包iPen嗎?

我見書店phonics kids 1$438連iPen$995, phonics kids 2 $588連iPen$1095

我未見過連iPen嘅set,去look look先!謝謝分享。

商務印做緊85拆,如買不連iPen 果set去三聯買用恆生卡有8拆。

我一直都用緊LEE Set, 效果好好啊, 我係上年在三聯8折時買左phonics kids 1 &2.
而在係團購買左 iPen FULL Set, 對於我來講買佢因為平, 我計落仲平過自己整教材,
加上有咁多年歷史, 我都係想培養個仔對閱讀的興趣, 今年入2歲班的仔仔, 老師話佢返到學校都會自己取書來睇, 所以我覺得套書都值得買既.... 平平地, 用來粗用, 因為阿仔仲細, 之前會撕書, 不過, LEE 個係必經階段, 有興趣的MAM,可以去佢地的網站CHECK 個地址, 上去SHOW ROOM 睇示範及帶埋小朋友上去試玩, OK 的先買都唔遲, 不過團購的價就真係好抵. 我自己有買故事卡, 所以用IPEN 就可以學埋D 英文發音講故事都好聽好多啊!!  

回覆:CupcakeMay 的帖子

PACKAGE C (25BOOKS+8DVD+1VCD+3CD+11AVCD+240FLASH CARDS) $2998 (原價: $7571)

請問妳團購是這full set嗎?抵買嗎?$2998.      

1.iPEN 點讀筆 + 2.Bon Bon ABC + 3.Let’s Find out + 4.300Recording Stickers + 5.A Picture Reader + 6.Sing-to-Talk + 7.Story-for-Bed + 8.Flip Flap to look 1&2 + *隨機贈送2本英文圖書 + **再送動物3D立體書 或 兒童活動帳篷 (隨機)

我都考慮緊... Croco 好不好? 但,Rass 這有團購...

如果會用PHONIC KIDS, 可以一買
我有幾枝發聲筆, 呢枝係日頭俾BB响奶奶屋企自己聽歌玩
如果諗住一枝走天涯就未必啱用..
‹ 上一主題|下一主題