用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山張煊昌幼稚園好唔好
樓主: tinamammy
go

馬鞍山張煊昌幼稚園好唔好 [複製鏈接]

引用:係呀+!!+佢話要等11月10號之後,+入選的沒有

原帖由 蚊之 於 12-11-05 發表
係呀 !! 佢話要等11月10號之後, 入選的沒有交註冊費, 再電聯後備喎 !!
哦!我仲以為上年我個女係超細女都收,仲要係上午班,應該易入la卦!但係我之前真係冇聽聞過會入吾到丫

回復 SophieYan 的帖子

我都唔係幾明架, 仔仔除咗講嘢細聲之外, 老師叫佢做嘅所有嘢都做到.... 不明白 ???? 咁你囡囡有無讀張煊昌呀??

引用:回復+SophieYan+的帖子 我都唔係幾明架,+

我都唔係幾明架, 仔仔除咗講嘢細聲之外, 老師叫佢做嘅所有嘢都做到.... 不明白 ??? ...
有丫!k1.不過我打算下年轉去第二間再讀k1咖!睇下有冇第二間收佢,如果有就出年讀多年k1變返大女lor

點架呀 ??

引用:回復+SophieYan+的帖子 我都唔係幾明架,+

我都唔係幾明架, 仔仔除咗講嘢細聲之外, 老師叫佢做嘅所有嘢都做到.... 不明白 ??? ...
我諗係今年超多適齡兒童丫!我去in其他學校都超多人

回復 蚊之 的帖子

sorry, 打錯字! !! 應該是 "點解呀 ?? ""  哈....

引用:回復+SophieYan+的帖子 點架呀+??+

點架呀 ??
你問學校點咖?

你報咗邊間呀 ??

引用:回復+蚊之+的帖子 sorry,+打錯字!+!!+應該

回復 蚊之 的帖子

sorry, 打錯字! !! 應該是 "點解呀 ?? ""  哈....
其實一早讀呢間係貪佢方便,心大心細俾吾俾佢讀多年,後來好多人都話做大女上小學適應d,所以決定俾佢repeat k 1 lor

為什麼要重讀一年(K1) 呢 ??仲要去另一間讀 ?? 係唔係張煊昌有什麼不妥呢 ?

引用:回復+SophieYan+的帖子 你報咗邊間呀+??+

你報咗邊間呀 ??
聖心、美善,孫方中

引用:回復+SophieYan+的帖子 為什麼要重讀一年

為什麼要重讀一年(K1) 呢 ??仲要去另一間讀 ?? 係唔係張煊昌有什麼不妥呢 ? ...
近期呢道有個post話佢地d老師打人丫!仲要係我個女同一班丫

我都有報美善同聖心呀!!  上星期六, 聖心的面試怎樣呀 ?? 有無去美善聽簡介會??

唔係掛, 咁得人驚 !!!!!

同意 !! 好鬼多人 !!

引用:回復+SophieYan+的帖子 我都有報美善同聖

我都有報美善同聖心呀!!  上星期六, 聖心的面試怎樣呀 ?? 有無去美善聽簡介會?? ...
冇去聽簡介會,因為我超懶!聖心個度,丫女吾肯自己去玩,係都要痴住我!都吾知得吾得!同個老師反而係度傾我個大女(咁啱係大女k2班主任)

引用:回復+SophieYan+的帖子 唔係掛,+咁得人驚+

唔係掛, 咁得人驚 !!!!!
係丫!佢仲話報埋警㖭丫

引用:回復+SophieYan+的帖子 我都有報美善同聖

我都有報美善同聖心呀!!  上星期六, 聖心的面試怎樣呀 ?? 有無去美善聽簡介會?? ...
你呢?你小朋友考成點丫?老師問你咩問題丫?有冇問你小朋友問題丫?

淨係問我, 無問仔仔問題, 仔仔自己去咗玩 !!
老師問 :
1/ 點解揀呢間學校 ?
2/ 如果仔仔出現行為問題 (如打人), 會點樣處理 ?
3/ 點睇親子活動 ?
4/ 親子活動有沒令小朋友有改變 ?

咁都幾大件事喎 !!
‹ 上一主題|下一主題