用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問那裡有flash card 、點數咭playgroup
go

請問那裡有flash card 、點數咭playgroup [複製鏈接]

請問那裡有flash card 、點數咭playgroup

可在旺角/九龍城/九龍塘/or 九龍區 or tsuen wan 區均可
約2歲半班。thanks a lot

Re: 請問那裡有flash card 、點數咭playgroup

viana ,

我個[女女3歲]就紅磡蕪湖行這边的學習中心,我最初参加了佢哋免費講座,唔知你有冇睇經濟日報在12月31日在"睇樓王"都介紹學習中心;而我女女作了佢哋方法進步比以好好多,我依足佢哋方法已經學識大約80字(大約一個多),我會用佢哋教我方法一直用落去。

Re: 請問那裡有flash card 、點數咭playgroup

可唔可以講多d有關flash card 既嘢

可去聽創穎學習中心的右腦潛能課程講座,適合1 - 6歲。他們在1月23日有免費講座,不過聽講已經幾爆了,你可試試打電話問問233 05887
如果冇位,可留位下個月去聽講座。

上星期上過他們在Hunghom的中心,拿到新單張,知道他們會在Tsimshtsui彌敦道開右腦班(1月22日開),有計算、認字和百科知識學。

我個仔太大了,無機會學了!!但他會去中心學圍棋。

‹ 上一主題|下一主題