用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘迦南同Think,邊間好?
go

九龍塘迦南同Think,邊間好? [複製鏈接]

呢2間都係平日in,我請唔到咁多日假,想問邊間好d值得去in?

0    0    0    0

如果計學術應該Think深d,語言好d,但學費貴一倍。迦南就出名老師好,有愛心,學術會比朗思淺。各有各好。

wiskylo  認同  發表於 12-10-15 11:12

回覆:九龍塘迦南同Think,邊間好?

我揀迦南

引用:我揀迦南 +

原帖由 BBEAMES 於 12-10-17 發表
我揀迦南
點解?

回復 hhpiglet 的帖子

2 間我都幾鍾意.  可唔可以爸爸去一間, 媽媽另一間?

上年兩間都收左,但最尾都係貴D讀Think。因為覺得Think D language會好D,二尼佢小班教學,一班8至12人,兩個班主人,各方面會跟得足D。話曬第一次返學,唔知佢返學點,Think嘅班主任頭嗰個月日日會打尼滙報,跟住就間中打尼講返進度,同埋一班少人D病都少D。

ekhc    發表於 12-10-28 00:47

引用:上年兩間都收左,但最尾都係貴D讀Think。因

原帖由 meerkat 於 12-10-27 發表
上年兩間都收左,但最尾都係貴D讀Think。因為覺得Think D language會好D,二尼佢小班教學,一班8至12人,兩 ...
那間?

引用:上年兩間都收左,但最尾都係貴D讀Think。因

原帖由 meerkat 於 12-10-27 發表
上年兩間都收左,但最尾都係貴D讀Think。因為覺得Think D language會好D,二尼佢小班教學,一班8至12人,兩 ...
一班8-12個學生,定系一個老師對8-12學生?

九龍塘Think! 我見手冊有兩個班主任簽名,另外兩班再有一個普通話老師。

如果唔介意貴d 我覺得think 好d

What about Creative vs Think vs Cannan?  these are the PN classes that I've applied so far (all Kln Tong).  Please comment!  thanks
‹ 上一主題|下一主題