用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 嘉德麗幼稚園 (富山) interview
go

嘉德麗幼稚園 (富山) interview [複製鏈接]

請問有無人係10月中會interview 嘉德麗幼稚園  (富山)?
我知道第一輪見完, 10/6 開放日問園長,
佢話10月中會再約見第二輪, 但到今日仲未收到信通知, 想問下有無人己收到
10月中約見? 有料請滙報, thx

1    0    0    0

回覆:嘉德麗幼稚園 (富山) interview

今日In.....原來是2nd round?

你今日見左, 咁即係我無機會面試咯

My son will have interview next Wed.

剛剛打去問, 原來佢仲會陸續約見, 仲未完, 想問面試左的家長, 見完後, 佢會否即時取錄, 還是仲要等結果, 有消息的請分享一下, 唔該

引用:剛剛打去問,+原來佢仲會陸續約見,+仲未完,+

原帖由 windysandy 於 12-10-13 發表
剛剛打去問, 原來佢仲會陸續約見, 仲未完, 想問面試左的家長, 見完後, 佢會否即時取錄, 還是仲要等結果, 有 ...
我今日in黃埔嘉德麗,話31/10之前有結果,仲話我係第2 round in, 因為我唔係17/9申請,不過呢間學費有啲貴,地方唔大,咁細個學經典,英文比較少,可以做後備〜

想問你地IN N班定K1?

N class

我9月29日in在粉嶺果間,如果10月20日前收到信,即係會收我個好。

請問面試係咪都係玩下砌積木, 配對顏色, 同埋認眼耳口之類

回覆:windysandy 的帖子

放心  如果你in  富山分校  絕大部份會收

我個囡係九月B,29/9 in左黃埔分校,今日收到信,收左阿囡上午班,好開心!

‹ 上一主題|下一主題