用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救世軍吳國偉紀念幼稚園 收到interview通知
go

收到interview通知 [複製鏈接]

今日收到interview通知, 11月10日上午interview; 唔知in d 咩? 好緊張呀!!!

0    0    0    0

醒目開學勳章 貢獻勳章

唔知今年會唔會入房IN, 不過都係幾個小朋友一齊玩,

我仔就o係個滑梯果邊玩, 老師都只係問下佢叫乜野名, 食左早餐未,

之後既都係問家長, 平時邊個湊, 帶佢去邊到玩多.....真係好似傾計咁~

我個女in.就入班房, 一人簡一籃玩具o係地下玩, 咁就有老師行埋黎, 都係問d咁既野, 但係就多左問小朋友野, 問下佢個玩具點玩, 唔識唔緊要, 老師會教佢玩

醒目開學勳章

舊年無開滑梯, 可能太多人了, 分左3日in, 我去果日開左幾間房同一時間一齊in, 都係同小朋友一齊玩下玩具, 老師問幾條問題
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

回覆:moonbooska 的帖子

引用:我都收到24号in +

原帖由 sky_kikiki 於 12-11-02 發表
我都收到24号in
請問你 24/11 in 你個 number 係幾多號?

面試時課室開住窗超噪 小朋友大多跟外邊人講野好細聲 所以老師成日都聽唔到我囡回答佢問題
不過 老師還是很有耐性

回覆:chuiying_ball 的帖子

回覆:Joiv 的帖子

回覆:chuiying_ball 的帖子

‹ 上一主題|下一主題