用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣基督顯現堂(即前聖公會荊冕堂)
go

青衣基督顯現堂(即前聖公會荊冕堂) [複製鏈接]

請問有什麼評價?
   2    0    0    0

我都想知?

你有無IN平安福音堂? 我仲未IN, 諗住都唔去,

顯現堂收咗上午..聖多默如果無OFFER都係讀呢間多.

我都收咗上午呀,聖多默又係等緊.如果聖多默收你會讀那一間?咩原因讀佢?

MANDYYMWONG 發表於 12-11-12 16:37
我都收咗上午呀,聖多默又係等緊.如果聖多默收你會讀那一間?咩原因讀佢?

其實我一路都係顯現堂同聖多默為目標, 顯現堂我鄰居2個女都係個度讀話幾好. 佢無書架但有本野比你睇教咗乜用來温習, 每日有20分鐘NET, 佢地係活動教學, 例如教芒果會同佢地去超市又教芒果可以整到咩食物咁.但IN時覺得校長笑容有點假...

聖多默鐘意佢環境囉..不過唔收多架啦阿仔IN時無答人野..

呢兩間我都冇朋友讀,我只係見我住呢度有小朋友讀顯現堂,所以報考,我IN聖多默個仔又係全無答,不過本身小朋友仲係識講好小野,我想問吓如讀顯現堂上小一會不會接不上呢?另平安福又好唔好?

唔好意思,我想問吓現時顯現堂同之前荊冕堂有冇分別?

MANDYYMWONG 發表於 12-11-12 16:50
呢兩間我都冇朋友讀,我只係見我住呢度有小朋友讀顯現堂,所以報考,我IN聖多默個仔又係全無答,不過本身小朋友 ...

如果想銜接小學好而你自己又唔額外幫佢補,咁就話田家炳好但我無留位因為唔鐘意個校舍同埋聽有家長講佢幾迫D小朋友係學術既成績, 我諗因為佢學校環境唔好佢唯有用學術呢招吸引人囉..

平安福音堂原本叫我聽日去IN我諗住唔去啦. 因為相比顯現, 起碼顯現每日有20分鐘NET, 平安我諗無啦.

顯現堂同荊冕堂同一間, 聽鄰居講好似只係轉咗教會定叫區堂(我唔係教徒都唔明) 所以轉咗名..
‹ 上一主題|下一主題