用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 F1開學幾曰子女有乜講
樓主: 瑄婷
go

F1開學幾曰子女有乜講 [複製鏈接]

真係架, 唔可以直接問, 要"漫不經意", 講講下佢地中伏都唔知, 哈.......

直接問, 多數都話, "你問咁多仲乜", 又或者話, "講你都唔知".......

班會主席 suggest 買cake 比班主任(生日), 話要每人比HK$2.50,
阿仔居然話 : 心想, 剛剛先認識了得個十幾日, 駛唔駛 ?

杰杰媽媽  佢地又會知老師生日既??  發表於 12-9-19 16:10

Reply : 杰杰媽媽  佢地又會知老師生日既??
哎呀 ! 我又沒有問佢 wor.

回覆:F1開學幾曰子女有乜講

平平安安過了中學生涯第一個月,終於信心回來了,昨晚仲話我知做理九月份Best of student

htts    發表於 12-10-5 21:17
reginayu  congratulations. 我個仔仍在努力中。  發表於 12-10-5 15:48
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY

瑄婷 發表於 12-10-5 11:59
平平安安過了中學生涯第一個月,終於信心回來了,昨晚仲話我知做理九月份Best of student

...

celiamum 發表於 12-9-17 18:26
我個女都係...超鍾意中學生活....好自由....同同學仔一齊時間長咗.....會約埋一齊搭車返學、放學..食Lunch. ...

我果個都係好鐘意食飯同同學傾歇, 一樣無溫書同備課.

回覆:F1開學幾曰子女有乜講

免費郵遞日收到女兒的信

杰杰媽媽  D字好靚  發表於 12-10-10 22:50
很多事情,錯過了就沒有了;錯過了就是會變的,緣份也是。人與人之所以能夠成為朋友,成為知己,在於彼此交往的機會多,及彼此的交流坦誠.願主祝福你們!TRACY
‹ 上一主題|下一主題