用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大埔舊墟公立學校 唔負責任的保母與保母車..
go

唔負責任的保母與保母車.. [複製鏈接]

有無同學仔搭周XX保母車?  我仔今日放學差D比車車死, 佢地見唔到家長就比小朋友自己一個落車, 仲要係一個十字路口旁的行人路,  保母無落車帶佢過馬路, 我仔落左車司機就立刻開車走, 我仔見到我係對面馬路, 佢兜過保母車車頭(如果司機見唔到, 佢就會撞倒我仔), 直衝過十字路口, 我即刻大聲喝住佢叫佢睇車都叫唔切佢就標左過黎, 如果當時有車, 佢一定比車輾過,  車死..

我嬲到爆, 有無攪錯, 我已經等左幾個字架車都未到, 果個都唔係我落車地點, 有咩理由亂咁比佢落, 就算要佢落, 保母都應該跟埋一齊拖住佢直至見到家長,  佢地都唔理有無見到家長就叫小朋友落車, 我仔又唔識睇車過馬路, 有咩事, 佢地點負責得起..

自己個仔又係, 過馬路都唔睇下有無車,  激死...

我今日成個下午都好嬲, 嬲到頭都痛..

大家如果知道有其他保母車, 請通知我, 我唔想再坐一個咁唔負責任的車...

唔該晒..
   0    0    0    0

回覆:唔負責任的保母與保母車..

甘都得,非常无责任心沃

我仔都係搭佢架車!我都覺得好危險

引用:有無同學仔搭周XX保母車?++我仔今日放學差D

原帖由 Kaling 於 12-09-04 發表
有無同學仔搭周XX保母車?  我仔今日放學差D比車車死, 佢地見唔到家長就比小朋友自己一個落車, 仲要係一個十 ...
看到這帖子,令我想起我女學校今年剛開學就比家長強烈投訴的保姆車周姑娘,未知是否同一人?

‹ 上一主題|下一主題