用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 APS vs 仁立,tough decision
樓主: kenzo
go

APS vs 仁立,tough decision [複製鏈接]

alanwong238 發表於 12-9-4 18:27
我有宗教分, 我太太又係舊校友,
不過是好多年前的事了有何問題呢?!

太太係舊校友, 當然沒有問題, 又唔關佢事,
問題係你, 你話利益申報, 有朋友讀仁立.
點解當初你利益申報, 最重要的是你太太是舊校友唔講.
後來被發現才講呢?

你千奇唔好咁教你的學生, 害人. 最重要的唔講, 係度隱瞞.  

引用:+本帖最後由+0603+於+12-9-4+21:42+編輯+\

受到警告
alanwong238 發表於 12-9-4 22:50
你係咪睇電視怒火街頭睇到抽離唔到, 要係道扮律師呀!
我明明有朋友係仁立讀, 我d卷係問佢拿的,
我而家小朋 ...

我問你野, 你又答唔到. 一係答到九唔答8.
又話唔妥人地讀私校,直資, 咁你個仔唔讀仁立, 讀咩呢?
唔通你口講唔妥人地, 但自己又去讀咩?
如果真係咁, 就快去看下doctor 啦, 仲要係心理個種.

咩指控呢? 你想扮律師呀!
我答與唔答, 我有自由, 我唔答你, 你都無我辦法, 吹咩!!!
你慢慢自己玩指控啦, 傻仔!!! :tongue:

受到警告

alanwong238 發表於 12-9-4 17:34
回復 Himby 的帖子

好野我又好鍾意同人分享, 通常收埋個d都係唔係好見得人呢, 啦! 我冇話邊個,唔好對號入 ...

你咁多好野, 不如你同大家分享下你仔仔叫咩名, 在那裡讀k3, 你叫咩名, 家住那裡.
唔好收埋呀,因為你講通常收埋個d 都係唔係好見得人呢.
你自己對號入座啦.

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 請各位能理性討論. 不要作出挑釁言語引發罵戰, 如會員漠視版主勸告. 將會被禁言以作冷靜,

這帖已偏離主題, 現將其關上, 敬請留意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題