用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 馬頭涌官立小學 我住址係34校網咁係咪應該第1ROUND揀福馬唔揀紅馬? ...
go

我住址係34校網咁係咪應該第1ROUND揀福馬唔揀紅馬? [複製鏈接]

我住址係34校網咁係咪應該第1ROUND揀福馬唔揀紅馬?(得15分)
然後第1ROUND衰左, 等第2ROUND大抽獎甲乙都填返福馬做第1志願, 會易D入到???

其實我唔係好明...到底要點樣揀先可以大D機會入到......麻煩各位指教....
   0    0    0    0

回復 joypeace 的帖子

你住34,當然揀福馬

引用:我住址係34校網咁係咪應該第1ROUND揀福馬唔

原帖由 joypeace 於 12-09-01 發表
我住址係34校網咁係咪應該第1ROUND揀福馬唔揀紅馬?(得15分)
然後第1ROUND衰左, 等第2ROUND大抽獎甲乙都填返 ...
自行同統一派位都揀同一間嘅話,派唔到都有機會去面試,呢個也係誠意,表示好想入佢果間去讀。
希望樓主第一次自行派位可以抽中喇!加油!祝福!!

從此以後,快樂着你們的快樂,幸福着你們的幸福,追逐着你們的追逐。。。。。。

好, 明白....我真係好擔心萬一入唔到....到最後大抽獎....派左去領島...李炳........希望唔好發生D咁既事

引用:好,+明白....我真係好擔心萬一入唔到....到

原帖由 joypeace 於 12-09-14 發表
好, 明白....我真係好擔心萬一入唔到....到最後大抽獎....派左去領島...李炳........希望唔好發生D咁既事:g ...
希望一擊即中

從此以後,快樂着你們的快樂,幸福着你們的幸福,追逐着你們的追逐。。。。。。

回復 雪梅 的帖子

今年六月叩門,我冇揀過福馬,都可以面試同取錄;另外,紅馬冇放第一志願,都取錄.

所以趁呢段時間train好自己小朋友,呢兩間學校自行同統一有冇揀過唔係重要關鍵.

回覆:cornybear 的帖子

請問你叩門時要不斷send 求位信嗎?

回覆:cornybear 的帖子

你個仔係咪好smart?

回覆:Gelcemy 的帖子

請問叩門會考什麼?

引用:請問叩門會考什麼? +

原帖由 venuscyc 於 12-11-25 發表
請問叩門會考什麼?
中,英,數,常

回覆:雪梅 的帖子

坊間有那些material可輔助training? 考starter 有幫助嗎?

‹ 上一主題|下一主題