用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陸慶濤小學 2012/2013 9月入讀P1家長請入來傾吓!
樓主: wt_bb
go

2012/2013 9月入讀P1家長請入來傾吓! [複製鏈接]

唔該晒 ! 我無收到家教會的 WHATAPPS 喎 ! 藝視堂的檯墊上次有張溫馨提示買雞皮紙喎 !!! 我係文具店買, 只有一個 SIZE , 然後自己 CUT 咋! !

請問各位有無報校際音樂節比賽呀 ? 我十五十六, 因為要自己訓練, 又要自己帶佢去比賽. 亞囝又唔係勤力, 要迫佢先 練習, 但又想佢見識下.

我都用亞囝個名加入咗 FACEBOOK 啦 ! 大家好 !

回覆:OT 的帖子

OT, 唔該晒,因仔仔是插班沒有溫馨提示,只知是綠色,人人一樣,真係頭痕,原來係雞皮紙。Many thank!

唔洗客氣 !

OT 發表於 12-9-25 11:03
請問各位有無報校際音樂節比賽呀 ? 我十五十六, 因為要自己訓練, 又要自己帶佢去比賽. 亞囝又唔係勤力, 要 ...

Hi OT, 我有幫Gordon報名參加呀!其實都係比佢訓練吓自信心,面對多d人唔好咁怕羞,所以輸贏都無所謂架.

想問學校訂飯每餐$18.5,何解香港基灣小學只需$16.5?我見飯餸一樣又係同一間公司,又係有餐具送,我同事話可能直資收貴d,但真係咁原因?

‹ 上一主題|下一主題