用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 住油塘有冇校車?
go

住油塘有冇校車? [複製鏈接]

如果住油塘沒有校車點算?各位家長請問知唔知有冇街車呢?
   0    0    0    0

引用:如果住油塘沒有校車點算?各位家長請問知唔

原帖由 shirleyanson 於 12-08-29 發表
如果住油塘沒有校車點算?各位家長請問知唔知有冇街車呢?
我住油塘的,有保母車!

回復 寶媽咪Jackie 的帖子

請問喺KV 校車還是街車,因我見校車路線沒有油塘?

引用:回復+寶媽咪Jackie+的帖子 請問喺KV+校車

原帖由 shirleyanson 於 12-09-07 發表
回復 寶媽咪Jackie 的帖子

請問喺KV 校車還是街車,因我見校車路線沒有油塘?
唔係KV校車,校車不兜油塘,我講的係街車,即係保母車,但全架都只得KV學生,我仔今年K2,已搭了K1一年,保母車叔叔和ee都好好!!

貢獻勳章

請問係唔係梁叔叔呀 ?

引用:請問係唔係梁叔叔呀+?+

原帖由 joemyt 於 12-09-10 發表
請問係唔係梁叔叔呀 ?
係呀,咪就係梁叔叔囉

貢獻勳章

你真好彩! 梁叔叔係退休警察(人地話),駕駛態度安全,我兩個仔幫趁佢共6年,頭髮都無少過一條! 佢仲有方法令小朋友唔喊!

EE係唔係林太呢?佢都係好有經驗好好人,可以放心!

搭單幫我問候一吓梁叔叔,你話順利兩兄弟好掛住佢 !  

引用:你真好彩!+梁叔叔係退休警察(人地話),駕駛

原帖由 joemyt 於 12-09-12 發表
你真好彩! 梁叔叔係退休警察(人地話),駕駛態度安全,我兩個仔幫趁佢共6年,頭髮都無少過一條! 佢仲有方法 ...
我都覺得梁叔叔和林太好好呀!!!我個仔舊年搭了一年啦,今年K2,我仔都好like佢地!好呀,我下次同佢地講你掛住佢地呀!

‹ 上一主題|下一主題