用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人上過元朗幼聯CECES試堂班或其他班呢? ...
go

有冇人上過元朗幼聯CECES試堂班或其他班呢? [複製鏈接]

有冇人上過元朗幼聯CECES試堂班或其他班呢?

想問下好唔好,有無人繼續有上堂呀?師資如何呀??

Re: 有冇人上過元朗幼聯試堂班或其他班呢?

up

有無人可以報料呀!

Thanks.

我個女上緊phonic plus.上左一堂,需然佢原先話係外籍人士教,但結果係一個吾知咩國藉的華裔教.我見lily 班係個外國人教..遲d讀完我都會報..佢地好上得開心.我個女好鐘意上.上完有d worksheet 俾你去做同溫習.暫時都ok.因為只係上左一堂.

ydoris,

Thanks.

我心大心細想報名,但唔知好唔好,如你個女再上多幾堂后可否再分享呀!同埋知唔知有無得揀老師架??

ydoris,

想問下,你個女上堂如何呀?
ydoris 寫道:
我個女上緊phonic plus.上左一堂,需然佢原先話係外籍人士教,但結果係一個吾知咩國藉的華裔教.我見lily 班係個外國人教..遲d讀完我都會報..佢地好上得開心.我個女好鐘意上.上完有d worksheet 俾你去做同溫習.暫時都ok.因為只係上左一堂.

思思:

我仔仔上o左四堂Lily Course, 第一,二堂係個外籍男老師, 第三堂開始係個4x幾歲既東方女人, 問過學校既負責人佢話個外籍男老師係幼聯既高層, 佢le係test o下d上Course既小朋友既程度, 而再選擇/分配適合既老師. 依家le個4x幾歲既東方女人佢係幼聯教o左十幾年英語, 係個好有經驗既老師.

Dear All,
Where is the location in Yuen Long??  Thanks!
‹ 上一主題|下一主題