用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港嘉諾撒學校 油塘鯉魚門廣場校車有機會會經過
樓主: cream997
go

油塘鯉魚門廣場校車有機會會經過 [複製鏈接]

回覆:油塘鯉魚門廣場校車有機會會經過

我都係TKO,女女今年小一,已決定MTR自己送返學,需時半小時,可七點先出門口,若校車要六點五出門口,要$1500

我都係TKO,女女今年小一,已決定MTR自己送返學,需時半小時,可七點先出門口,若校車要六點五出門口,要$1500

引用:我都係TKO,女女今年小一,已決定MTR自己送

原帖由 catcatma 於 13-07-31 發表
我都係TKO,女女今年小一,已決定MTR自己送返學,需時半小時,可七點先出門口,若校車要六點五出門口,要$1 ...
你而家讀成點? 有無後悔跨區返學?

女女係今年9月先讀,之前返k都係港島東區,側魚涌其實車程都係15分鐘,好快,學校好近MTR站,同埋將來都想讀港島區的中學,我係自行入的,若TKO天主教學校係得將軍澳天主教小學較好,但太谷了又有精英班,將來誇區英中也不易,相信要名列前茅,所以選了嘉諾撒,希望女女讀得書來也開心,仲有入嘉諾撒書院機會大D,今年有六十幾人入,叻D的也去了更佳的中學。

我地住調景嶺, 校車站在樓下, 都決定坐地鐵, 其實都好方便
‹ 上一主題|下一主題