用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 保姆車資料
樓主: mom1118
go

保姆車資料 [複製鏈接]

Re: 保姆車資料

褓姆車資料如下:

東九龍: 官塘, 藍田>九龍塘根德園   90747781
西貢>九龍塘                                       94529409
東九龍>聖羅撒                                   60405783

希望大家有用!

但我仲搵緊觀塘去何文田, 有無人有資料提供???

想要保姆車資料, 我囡囡07年9月k1開學, 由西灣河明我幼稚園去銅鑼灣-單程 如有請PM 我.
我是二零零四年十月十六日出生的BB.
http://www.babyhome.com.tw/bb/37402

Hi,all

請問有冇人知道大圍去九龍塘的保姆車安排?

請 pm 我, 唔該晒!!!    

醒目開學勳章 貢獻勳章

有無西九龍>聖羅撒 呀???

Radiomama 寫道:
褓姆車資料如下:

西貢>九龍塘                                       94529409
東九龍>聖羅撒                                   60405783

希望大家有用!

但我仲搵緊觀塘去何文田, 有無人有資料提供???

joeszewai

Are you using 保姆車 now ? Can you give me the information. I want one from Shatin to St. Rose.

Thanks

joeszewai 寫道:
Hi ALL

Anyone can help tp PM me the info from :
Tai Wai <---> Prince Edward (St Rose of Lima)

Tks.

請問你揾到未呀?我都係住錦上路,但巳經揾咗3個月由錦上路去大捕保姆車仍找不到,若你收到風麻煩請你email比我。[email protected], thanks a lot!

請問你揾到未呀?我都係住錦上路,但巳經揾咗3個月由錦上路去大捕保姆車仍找不到,若你收到風麻煩請你email比我。[email protected], thanks a lot!

Re: 保姆車資料 (將軍澳--->佐敦女拔萃)

有無保姆車介紹 (將軍澳--->佐敦女拔萃)?

謝謝!

有冇from紅磡黃埔 to 九龍塘又一村
保姆車介紹, ,幫幫忙呀?

原文章由 Radiomama 於 07-6-18 18:22 發表
褓姆車資料如下:

希望大家有用 ...

請問有無家長的小朋友在屯門鄭任安小學乘搭保姆車呢, 不是校車喎, 因我的小朋友明年升小一, 但是校車去不到我的目的地呀, 所以要找保姆車, 擔心死我啦.

請家長幫幫忙, 告知呀, 謝謝

有無車由奧運站去九龍塘呀?唔該pm比我.........

保母車

有無保母車from 乙明村 to 農圃道/天光道? please help.

Hi all

請提供

官塘(寶珮苑)----九龍塘(羅福道St Catherine)

請問有冇人有保姆車司機"車太"的contact, 有, 5該比我, 5該晒

我都想要呀﹗紅磡去灣仔﹗

原文章由 蛋蛋媽410 於 07-6-7 18:55 發表
想問保姆車~紅磡去灣仔~~
有好心人pls pm me~~   

原文章由 elainel_yll 於 07-6-18 15:42 發表
想搵保姆車,女女11月N1,由葵涌至九龍塘,如有請PM我,謝謝!   

我由大窩口去九龍塘
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

保母車資料

我都想要藍田去北角保母車資料,有的話唔該pm埋比我

我也想找媬姆車 --** 觀塘—將軍澳坑口**

Pls PM me.:loveliness:

Thanks a lot !!!!

請問妳哋有無秀茂坪(寶達邨 至 九龍塘)保母車嘅電話,可否介紹俾我,
或自組由將軍澳-秀茂坪-九龍塘,請PM我!!
謝謝!!

自組由將軍澳-秀茂坪-九龍塘

原文章由 wing1128 於 05-1-27 11:43 發表
HI

我仔仔今年讀K1 ,想問有無 保姆車資料
(西貢 > 培正 ) ???

請幫忙 TKS TOO MARCH ^^      

請問妳哋有無秀茂坪(寶達邨 至 九龍塘)保母車嘅電話,可否介紹俾我,
或自組由將軍澳-秀茂坪-九龍塘,請PM我!!
謝謝!!
‹ 上一主題|下一主題